Η αιτία θανάτου του 19χρονου φοιτητή

Η αιτία θανάτου του 19χρονου φοιτητή

Επαναπατρίστηκε σήμερα το πρωί η σορός του άτυχου 19χρονου Κύπριου φοιτητή, που πέθανε στη Θεσσαλονίκη και σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους και συγγενείς του.

Συγκλονισμό προκάλεσε τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου 19χρονου Ελληνοκύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρισκόταν εκεί για τις σπουδές του. Φοιτητικές ενώσεις, Αρχηγοί πολιτικών κομμάτων και κοινοβουλευτικά κόμματα θέλησαν να εκφράσουν τον συγκλονισμό και την λύπη για τον αδόκητο χαμό του νεαρού φοιτητή.


Κατόπιν της διενέργειας της νεκροτομής επί της σορού που έγινε στην Ελλάδα, επιβεβαιώθηκαν τα παθολογικά αίτια για την πρόκληση θανάτου του 19χρονου.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στα λευκά το τελευταίο αντίο στον φοιτητή που "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το κρατικό μαντάτο κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός, η πρεσβεία και το γενικό προξενείο της ΚΔ στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τελούσαν σε διαρκή επικοινωνία με τις αρχές στην Κύπρο για να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θλίψη Κυπρίων συμφοιτητών

Τη βαθιά θλίψη και την συγκλονισμό της για τον απροσδόκητο χαμό του 19χρονου Κύπριου φοιτητή, εκφράζει η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Θεσσαλονίκης

«Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές για να εκφράσουμε τη λύπη για την τραγική απώλεια ενός ακόμη νέου συμφοιτητή μας», σημειώνουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση

Αυτούσια η ανακοίνωση

Χθες ήταν μια θλιβερή μέρα για τον φοιτητόκοσμο της Θεσσαλονίκης.

Ως Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Θεσσαλονίκης εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τον συγκλονισμό για τον απροσδόκητο θάνατο του συμφοιτητή μας.

Οι λέξεις είναι πραγματικά φτωχές για να εκφράσουμε τη λύπη για την τραγική απώλεια ενός ακόμη νέου συμφοιτητή μας.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους του σε αυτή την τραγική στιγμή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και φιλόξενη η αγκαλιά που θα τον δεχτεί.

Αιωνία του η μνήμη.

Σχετικό άρθρο: Πέθανε ξαφνικά 19χρονος φοιτητής / Τον εντόπισαν συμφοιτητές του

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr