Το Hult Prize έρχεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το Hult Prize έρχεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την άφιξη του Hult Prize στο πανεπιστήμιο.

Πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό που επιδιώκει να προωθήσει την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο.


Κάθε χρόνο, μια ομάδα λαμβάνει 1 εκατομμύριο $!!! σε χρηματοδότηση για να κάνει την ιδέα της πραγματικότητα.

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέρος αυτού του μεγαλύτερου κινήματος για κοινωνική επίδραση στον κόσμο;

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας καλεί ομάδες φοιτητών, 3-5 ατόμων, με πρωτοποριακές ιδέες για κοινωνική επιχειρηματικότητα που εστιάζουν στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μας.

Αυτή είναι η ευκαιρία των φοιτητών να αποδείξουν τη δύναμη των ιδεών τους και να συνεισφέρουν σε έναν καλύτερο κόσμο. Συμμετοχές, ιδέες, πάθος: όλα είναι ευπρόσδεκτα εδώ!

Κάντε την αίτησή σας τώρα εδώ και γίνετε μέρος της αλλαγής! Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο Hult Prize Official Website.

Επικοινωνία:

Εθελόντρια Campus Director: Παρασκευή Κωστή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Ελπίδα Σαμαρά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr