ΠΔΜ: Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

ΠΔΜ: Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 στο μικρό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης στα Κοίλα, η εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών Φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν στους νέους φοιτητές οι δυνατότητες και οι προοπτικές που ανοίγονται κατά τη φοίτησή τους και έπειτα, από τον Πρόεδρο του Τμήματος Αν. Καθηγητή κ. Ιωάννη Αντωνιάδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθη η κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, καθηγήτρια κ. Ελένη Τσακιρίδου, καθώς και το σύνολο των μελών Διδακτικού και Εργαστηριακού Προσωπικού του Τμήματος.


Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Δημήτριο Κοεμτζόπουλο, πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας για τα επαγγελματικά δικαιώματα τους μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες που τους παρέχει το πρόγραμμα Erasmus+ (πρόγραμμα της ΕΕ) για την περίοδο 2021-2027 από την κ. Αικατερίνη Μπλάντα, ιδρυματική Υπεύθυνη Προγράμματος Erasmus του Πανεπιστημίου, τις Υπηρεσίες τις Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης καθώς και για τις φοιτητικές ομάδες που λειτουργούν στο Πανεπιστήμιο .

Τέλος, τεταρτοετείς φοιτητές καλωσόρισαν τους πρωτοετείς φοιτητές μας και μοιράστηκαν μαζί τους εμπειρίες από την φοίτηση τους στο τμήμα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr