ΑΠΘ: Τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του στη λέσχη / ΦΩΤΟ

ΑΠΘ: Τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του στη λέσχη

Μετά το περιστατικό που σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο Κρήτης με τον εντοπισμό Παξιμαδιού βίδας μέσα στην σαλάτα φοιτητή... ψαλίδα εντόπισε στο φαγητό του φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος πήγε στη λέσχη της σχολής για να φάει. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φοιτητής σταμάτησε να τρώει και φωτογράφισε το πιάτο με το έντομο, γνωστοποιώντας στη συνέχεια το συμβάν. 


Ποιότητα του φαγητού

Μιλώντας στο dοcumentοnews, ο φοιτητής τόνισε ότι δεν είναι καθόλου καλή η ποιότητα του φαγητού στη λέσχη, καταγγέλλοντας πως «επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας» και προσθέτοντας: «Σαν να μας κάνει χάρη η εργολαβία, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεράστια κέρδη». 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πήγαμε στη Λέσχη να φάμε με τους συμφοιτητές μου και εγώ πήρα ως κύριο γεύμα φασολάκια και στη σαλάτα είχε μπρόκολο. Εκεί που έτρωγα βλέπω στο πιάτο της σαλάτας μία ψαλίδα. Όπως καταλαβαίνεις ξενέρωσα και μου κόπηκε η όρεξη. Είχα σταματήσει να τρώω στη λέσχη για καιρό και τώρα τελευταία πήγα κάποιες φορές. Έτσι, είδα ότι από τη μία κάποια πράματα μένουν ίδια, όπως η ουρά του κόσμου που φτάνει μέχρι έξω. Αλλά από την άλλη κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, δυστυχώς, προς το χειρότερο. Η ποιότητα του φαγητού ανεξάρτητα από την ψαλίδα, δεν είναι καθόλου καλή και η όλη κατάσταση μοιάζει με εγκατάλειψη. Επειδή τρως δωρεάν σε αντιμετωπίζουν του πεταματού, ότι χάρη μας κάνουν κιόλας. Σα να σου λένε ότι «επειδή είναι δωρεάν μην έχεις και πολλές απαιτήσεις». Σα να μας κάνει χάρη η εργολαβία, ενώ την ίδια στιγμή έχει τεράστια κέρδη. Δεν δίνουν καν αυτό που αναλογεί στον φοιτητή με βάση την χρηματοδότηση που λαμβάνουν».

ΑΠΘ: Τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό του στη λέσχη / ΦΩΤΟ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr