Famelab 2017: Σπουδάζεις ή έχεις πτυχίο σε κάποιο επιστημονικό τομέα; (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)

Σπουδάζεις ή εργάζεσαι ή έχεις πτυχίο σε κάποιο επιστημονικό τομέα; Διεθνής Διαγωνισμός FAMELAB 2017 - Τα νέα πρόσωπα της επιστήμης

- Σπουδάζεις ή εργάζεσαι ή έχεις πτυχίο σε κάποιο επιστημονικό τομέα; - Μπορείς μέσα σε 3 λεπτά να εμπνεύσεις το κοινό και να αποδείξεις ότι έχεις ταλέντο;

Αν ναι, τότε πάρε μέρος στην 11η διοργάνωση του διεθνούς διαγωνισμού FameLab και…


Άνοιξε τη δική σου αυλαία, γίνε το επόμενο αστέρι της επικοινωνίας της επιστήμης!

Αυτός είναι ο στόχος του διεθνούς διαγωνισμού Famelab 2017 – Tα νέα πρόσωπα της επιστήμης, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για ενδέκατη συνεχή χρονιά. Διοργανώνεται από το British Council  σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Hub Science» και την υποστήριξη   της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Openscience.gr.

Ο Διαγωνισμός διεξάγεται σε δύο φάσεις: στον προκριματικό που θα  πραγματοποιηθεί  στον Πολυχώρο  «The Hub Events», (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα, μετρό Κεραμεικός) τη Δευτέρα 06 και Τετάρτη 08 Μαρτίου 2017 - στις 18:00 και στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του νικητή, στο Athens Science Festival, την 01 Απριλίου, με ελεύθερη είσοδο. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Cheltenham Festivals – Βρετανία.

Προσοχή! Deadline υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 02 Μαρτίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διεθνή Διαγωνισμό για την επικοινωνία της επιστήμης FAMELAB 2017 μπορείτε να δείτε εδώ.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FAMELAB 2017

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr