Παράταση του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ έως 10 Ιουλίου 2016

Παράταση του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ έως 10 Ιουλίου 2016

Συνεχίζεται μέχρι τις 10 Ιουλίου 2016 ο Φοιτητικός Διαγωνισμός για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”, που διοργανώνει το Δίκτυο CSR Hellas.

Θέμα του διαγωνισμού:


Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης

  • με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και
  • κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας, αγροτο – διατροφής

Οι παραπάνω κλάδοι είναι ενδεικτικοί και όχι υποχρεωτικοί.

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε ομάδες αποτελούμενες από 3 ή 4 πανεπιστημιακούς φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Βραβείο: Οι νικητές θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλεςτο 2015, η οποία θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Προθεσμία υποβολής εργασιών: έως 10 Ιουλίου 2016.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: website και facebook. Εκεί μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το Υπόδειγμα Υποβολής Εργασίας, τα Κριτήρια Αξιολόγησης καθώς και πληροφοριακό υλικό από τον 1ο και 2ο κύκλο.

Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε αποστέλλοντας email στο csr-na- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 210- 33 87 422. Υπεύθυνη έργου: κ. Άντα Παπασταμέλου.

TΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του Πανελληνίου Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr