BRANDSTORM 2015 Ελληνίδες φοιτήτριες Στηρίξτε τις Ελληνίδες φοιτήτριες που διεκδικούν την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ BRANDSTORM 2015

Οι Ελληνίδες φοιτήτριες που διεκδικούν την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ BRANDSTORM 2015

Η ομάδα “DARe” αποτελείται από τις τεταρτοετείς φοιτήτριες Δέσποινα Καρανδρέα, Αριάδνη Ζώρη και Ρεβέκκα Παπανικολάου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι φοιτήτριες εκπροσωπούν την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού “Brandstorm 2015”.

Το Brandstorm 2015 είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός μάρκετινγκ και καινοτομίας που διοργανώνεται από το 1992 από την L’Oréal και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο χώρο αυτό. Κάθε χρόνο έχει ένα διαφορετικό θέμα και η κάθε ομάδα καλείται να λάβει το ρόλο ενός στελέχους μάρκετινγκ και να αναπτύξει μια καινοτόμα ιδέα και να την υποστηρίξει με την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική


Οι φοιτήτριες αναφέρουν στα Foititikanea.gr, πως μπορείτε να στηρίξετε την ελληνική συμμετοχή!

Στις 18 Ιουνίου στο Παρίσι εμείς, η ομάδα “DARe”, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διεκδικούμε τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 45 χώρες. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν τη καινοτομία, τόσο των ιδεών μας όσο και της επικοινωνιακής στρατηγικής που τις συνοδεύουν.

Παράλληλα διαγωνιζόμαστε και για το βραβείο ‘’People’s Choice Award’’, δηλαδή το βραβείο του κοινού. Οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία αφίσα που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και η οποία αναρτάται στην επίσημη σελίδα L’Oréal Brandstorm στο Facebook. Νικητής ανακηρύσσεται αυτός που θα καταφέρει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα από’2/6/2015’ εως 15/6/2015’ να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από το κοινό. 

H ομάδα μας έχει στόχο να φέρει στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο και να κυνηγήσει δυναμικά την πρωτιά στο Παρίσι στις 18 Ιουνίου! Χάρη στη δική σας βοήθεια, το 2013 και 2014, η Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο “People Choice Award”.

Στο χέρι όλων μας είναι η Ελλάδα να βγει και πάλι πρώτη!!!

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς;;

• Vote στο παρακάτω link  και επιλέγουμε Team DARe from Greece, μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook του L’Oréal Brandstorm:

https://apps.agorapulse.com/tab/fanVotes/53456/entry/683596

• Share το link μαζί με  τη φωτογραφία παρακινώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο!

Πρέπει να την κάνουμε viral!!!

Dare To Share!       Help Greece Win!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr