Παράταση Εγγραφών ως 23/02/ για το φοιτητικό διαγωνισμό BUSINESS TALENTS 2015 - Συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές από όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

H προθεσμία Εγγραφών παρατάθηκε έως τις 23 Φεβρουαρίου (στις 10πμ) για το BUSINESS TALENTS 2015 ενώ συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι δηλώσεις συμμετοχής. 

Εγγραφές–ενημέρωση στο www.businesstalents.com. Δείτε video από τον περσινό συναρπαστικό τελικό: http://youtu.be/89JrppTjLA8 

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή που απευθύνεται σε πάνω από 450.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και αποφοίτους (ως 1 χρόνο) ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας, θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Ο Προσομοιωτής παρέχεται Δωρεάν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των χορηγών. 


Η διοργάνωση BUSINESS TALENTS, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα σημειώνοντας εκρηκτική επιτυχία, αποτιμήθηκε από τους ίδιους τους φοιτητές αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ως «ένα μοναδικό εργαλείο βιωματικής μάθησης και απόκτησης δεξιοτήτων στη διοίκηση και επιχειρηματικότητα, που φέρνει τους νέους πιο κοντά στο σύγχρονο κόσμο των εταιριών και παρέχει εφόδια απασχολησιμότητας». 

Υπενθυμίζεται ότι το 2014, συμμετείχαν στο διαγωνισμό 2.220 φοιτητές από περίπου 60 εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σχηματίζοντας 654 ομάδες-εταιρίες και εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλα τα Πανεπιστήμια (21) και ΤΕΙ (16) της χώρας, καθώς και 13 Ιδιωτικά Κολλέγια και 7 ΙΕΚ.  

Το BUSINESS TALENTS 2015 υλοποιείται χάρη στη Διοργάνωση από τη BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε. η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων  και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων. 

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) αγκάλιασε και φέτος το BUSINESS TALENTS, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του προγράμματος στην απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που θα ακολουθήσει κάποιος στη ζωή του. 

Τι είναι το BUSINESS TALENTS 2015 

Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015, χιλιάδες φοιτητές, θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στη διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών. 

Στο διάστημα των 3 μηνών που διαρκεί ο Διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες θα συντάξουν 9 Επιχειρηματικά Σχέδια λαμβάνοντας Αποφάσεις στο Marketing, την Παραγωγή, τα Χρηματοοικονομικά, το Ανθρώπινο Δυναμικό. Θα σχεδιάσουν ολιστική Στρατηγική, θα ζήσουν την αλληλεπίδραση με τον ανταγωνισμό και θα αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες με ένα τρόπο διασκεδαστικό και απόλυτα διαδραστικό! 

Η Α΄φάση του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015 εξελίσσεται online στο Διαδίκτυο έως τα τέλη Μαΐου, και οι 75 επικρατέστερες ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα παίξουν 3 ακόμα ‘εταιρικά Έτη στον μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2015 στην Αθήνα, με φυσική παρουσία των ομάδων. 

Οι ομάδες που θα φτάσουν στον Τελικό, επιπλέον της μοναδικής εμπειρίας, θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία,  Υποτροφίες, δώρα ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα.

Το BUSINESS TALENTS 2015 ξεκινάει στις 24 Φεβρουαρίου. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές έως τις 23 Φεβρουαρίου (10.00πμ). Φοιτητές (προπτυχιακοί & μεταπτυχιακοί) καθώς και απόφοιτοι έως 1 έτος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχηματίζοντας ομάδες 3 ή 4 ατόμων από την ίδια ή διαφορετικές σχολές και ειδικότητες.

Εγγραφές και ενημέρωση στο site: www.businesstalents.com

Κάνε LIKE  στο BUSINESS TALENTS στο Facebook:  www.facebook.com/BusinessTalentsGR

Βρες το BUSINESS TALENTS στο Youtube: www.youtube.com/channel/UCphh5GOgJBSN80Qlu2Rrtqw 

BUSINESS TALENTS 2015

Φτιάξε την ομάδα σου και πάρε μέρος στο μεγαλύτερο 

Ευρωπαϊκό Business Game!

Χορηγός Επικοινωνίας

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr