ΤΕΙ Πάτρας: Καταγγελία Σπουδαστικού Συλλόγου ΣΤΕφ για τις Φοιτητικές Εκλογές

ΤΕΙ Πάτρας: Καταγγελία Σπουδαστικού Συλλόγου ΣΤΕφ για τις Φοιτητικές Εκλογές

Η καταγγελία του Σπουδαστικού Συλλόγου ΣΤΕφ - ΤΕΙ Πάτρας όπως στάλθηκε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Καραμπάλη έχει ως εξής:

Καταγγέλουμε την πρωτοφανή και απαράδεκτη στάση της Διοίκησης του ΤΕΙ Πάτρας και του προέδρου του, σχετικά με το ζήτημα των σπουδαστικών εκλογών. Συγκεκριμένα μετά από Γενική Συνέλευση του Σπουδαστικού Συλλόγου αποφασίστηκε η διεξαγωγή μαθημάτων την ημέρα των εκλογών ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή μαζικότητα στην διαδικασία. Αυτή η απόφαση κατατέθηκε άμεσα στη Διοίκηση του ΤΕΙ ήδη πριν από το Πάσχα. Παρόλα αυτό μετά από ωμή παρέμβαση εξωΤΕΙτζήδικων παρααγόντων (Βουλευτές κ.α.) η Σύγκλητος του ΤΕΙ μαζεύτηκε μέσα σε 15'(!!!) και αποφάσισε τη μη διεξαγωγή των μαθημάτων την ημέρα των σπουδαστικών εκλογών.


Αναρωτιόμαστε:

  • Γιατί η σύγκλητος του ΤΕΙ έδειξε τόση μεγάλη αποφασιστικότητα και βιασύνη για ένα τέτοιο ζήτημα, όταν για ζητήματα που καίνε τους σπουδαστές (όπως το κόστος σπουδών, πρακτικές κ.α.) δεν ασχολείται;
  • Είναι τυχαίο ότι κοινή γραμμή είχε και η παράταξη της ΔΑΠ για αυτό ζήτημα, δηλαδή επιδίωκε να μην γίνουν μαθήματα για να στείλει κόσμο στην αποχή;

Είναι ξεκάθαρη η κοινή γραμμή της Διοίκησης του ΤΕΙ και της ΔΑΠ! Ενοχλούνται από το ότι στο ΤΕΙ Πάτρας υπάρχει ο πιο ζωντανός και με τις πιο μαζικές διαδικασίες σύλλογος πανελλαδικά. Από το ότι υπάρχει ένας σύλλογος που είναι ασπίδα για τα προβλήματα των σπουδαστών, που οργανώνει τις διεκδικήσεις τους και όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τη ζωή τους.

Τους δηλώνουμε: Δε θα τους περάσει! Οι σπουδαστές θα τους δώσουν ηχηρή απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές την Τετάρτη στις 18 Μάη. Θα δυναμώσουν το σύλλογο τους, τη δικιά τους φωνή υπεράσπισης των συμφερόντων τους.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ! ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

Σταύρος Καραμπάλης

Όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Φοιτητικές Εκλογές 2016 στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr