Φοιτητικές Εκλογές (Αποτελέσματα) 2024 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Φοιτητικές Εκλογές (Αποτελέσματα) 2024 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Φοιτητικές Εκλογές 2024 (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ): Στις 8μ.μ. κλείνουν οι κάλπες στην Πάτρα, μία ώρα αργότερα από τις υπόλοιπες σχολές ανά την Ελλάδα. Τα «Φοιτητικά Νέα»όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα καλύψουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2024 σε ζωντανή ροή, μέτρηση των αποτελεσμάτων, λεπτό προς λεπτό.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών. Οι φοιτητικές εκλογές παραδοσιακά γίνονταν στο 13 Λύκειο επί της οδού Κανακάρη, ωστόσο λόγω εργασιών οι φετινές φοιτητικές εκλογές για το Πανεπιστήμιο θα διεξάγονται σε 2 δημοτικά σχολεία της Πάτρας και στο πρώην ΤΕΙ (Μπεγουλάκι), με καταμερισμό των σχολών για λόγους χωρητικότητας. Συγκεκριμένα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο-Στρούμπειο (Μαιζώνος 36), στο 11ο Δημοτικό Σχολείο-Παναγιώτης Κανελλόπουλος (Ρήγα Φεραίου & Σατωβριάνδου) και στο πρώην ΤΕΙ Πατρών.

Μέσα από την παρακάτω πλατφόρμα τα« Φοιτητικά Νέα» μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2024 για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Για να μεταβείτε στην πλατφόρμα πατήστε ΕΔΩ.