Φοιτητικές Εκλογές 2024 / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Φοιτητικές Εκλογές 2024 / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φοιτητικές Εκλογές 2024 (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)Ολοκληρώθηκε στις 7 μ.μ. η εκλογική διαδικασία των Φοιτητικών Εκλογών 2024 στα Πανεπιστήμια της χώρας (πλην μερικών Φ.Σ. που οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 μμ.

Ομαλά εξελίχθηκε από το πρωί η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων στα Τμήματα και τις Σχολές των Πανεπιστημίων της χώρας. Στα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων διανέμεται υλικό με τις θέσεις και τις προτάσεις των υποψηφίων, στον απόηχο των κινητοποιήσεων που είχαν προηγηθεί της ψήφισης του νόμου 5094/2024 για το πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων, ενώ τα αιτήματα που προβάλλονται επικεντρώνονται σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική προοπτική των αποφοίτων.

 Τα «Φοιτητικά Νέα» το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα σας μεταδώσουν τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των Φοιτητικών Εκλογών 2024 σε ζωντανή ροή (ανά Πανεπιστήμιο, ανά Τμήμα, ανά Σύλλογο αλλά και τα Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα).

Η ειδική πλατφόρμα ενημερώνεται σε ζωντανή ροή (σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εκδίδουν οι φοιτητικές παρατάξεις). Εντός της ειδικής πλατφόρμας θα μπορείτε να δείτε σχετικούς ΠΙΝΑΚΕΣ που ενημερώνονται σε ζωντανή ροή!

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ειδική σελίδα (ekloges.foititikanea.gr) των αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2024 πατήστε εδώ.

Ακόμη, το παρόν άρθρο ανανεώνεται με τους συνδέσμους με τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2024 ανά Πανεπιστήμιο, Σχολή, Τμήμα.

Αποτελέσματα ανά Πανεπιστήμιο - Φοιτητικές Εκλογές 2024

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2024.