Φοιτητικές Εκλογές (ΠΑΤΡΑ): Που ψηφίζουν οι φοιτητές κάθε Τμήματος / ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Φοιτητικές Εκλογές Παν. Πατρών / Που ψηφίζει το κάθε Τμήμα (ΑΛΛΑΓΕΣ)

Οι φοιτητικές παρατάξεις διεκδικούν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 την ψήφο των φοιτητών. Αλλαγές για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στις φοιτητικές εκλογές 2024 σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής των εκλογών.

Αν και οι εκλογές γίνονταν στο 13ο Λύκειο (πίσω από το πρώην παράρτημα), αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθούν σε δύο δημοτικά σχολεία της Πάτρας, στο Στρούμπειο και στο 1ο Δημοτικό, καθώς και στο πρώην ΤΕΙ στο Μπεγουλάκι, λόγω καταμερισμού των Τμημάτων για λόγους χωρητικότητας. Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 08:00 έως τις 20:00, με τις φοιτητικές παρατάξεις να ενθαρρύνουν τη μαζική προσέλευση των φοιτητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι στην Πάτρα ψήφισαν σχεδόν 8.000 φοιτητές στις φοιτητικές εκλογές 2023. Δείτε τα περσινά αποτελέσματα εδώ.

Στο 2ο Δημοτικό σχολείο-Στρούμπειο (Μαιζώνος 36) θα φιλοξενηθούν οι εξής σχολές:

1. Οικονομικών Επιστημών

2. Διοικηση Επιχειρησεων

3. Πολιτικοί Μηχανικοί

4. Μηχανολογοι Μηχανικοί

5. Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί

6. Χημικοί Μηχανικοί

7. Ceid Η/Υ

8. Αρχιτέκτονες Μηχανικοί

9. Παιδαγωγικό-Κοινωνική Εργασία

10. Νηπιαγωγοί ΤΕΑΠΗ

11. Φιλοσοφία

Στο 11ο Δημοτικό σχολείο-Παναγιώτης Κανελλόπουλος (Ρηγα Φεραιου & Σατωβριάνδου) θα φιλοξενηθούν οι εξής σχολές:

1. Μαθηματικό

2. Φυσικό

3. Χημικό

4. Γεωλογικό

5. Βιολογικό

6. Επιστήμη Υλικών

7. Ιατρικη

8. Φαρμακευτική

9. Λογοθεραπεία

10. Ιστορικό Αρχαιολογικό

11. Φιλολογία

12. Θεατρικών Σπουδών

Στο πρώην Τει Πατρών (Μπεγουλάκι) θα φιλοξενηθούν οι εξής σχολές:

1. Δετ-Τουρισμού

2. Νοσηλευτική

3. Στεφ (Σχολές Μηχανικών Πανεπιστημιου Πελοποννήσου)

Αναβολή των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών απέστειλε προς τους Προέδρους όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος ενημέρωση με θέμα τη "Διευκόλυνση των φοιτητών για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις φοιτητικές εκλογές".

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο, στην υπ΄αριθ. 179/16.5.2024 συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπόψη την παρ. 2.4 του άρθρου 17 του Εσωτερικού Κανονισμού του Ιδρύματος (ΦΕΚ 5468/14.9.2023, τ. Β΄), αποφάσισε ομόφωνα ότι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, ημέρα διενέργειας των φοιτητικών εκλογών, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών: Τα «Φοιτητικά Νέα», το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών 2024 σε ζωντανή ροή λεπτό προς λεπτό μέχρι το κλείσιμο της κάλπης (στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και στην Εδική Κατηγορία Φοιτητικές Εκλογές) και φυσικά έπειτα LIVE καταμέτρηση και μετάδοση των Αποτελεσμάτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.