Φοιτητικές Εκλογές 2023 / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι Φοιτητικές Εκλογές 2023 και τα Αποτελέσματα στα "Φοιτητικά Νέα"

Φοιτητικές Εκλογές 2023: Τα «Φοιτητικά Νέα», το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal στην Ελλάδα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλύπτουν ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων των Φοιτητικών Εκλογών 2023.

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας μεταδώσουν σε πραγματικό χρόνο (LIVE) τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2023 κάθε Πανεπιστημίου της χώρας. 


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2023

Το παρόν άρθρο ανανεώθηκε με τους συνδέσμους όπου θα δείτε ζωντανά τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2023 ανά Πανεπιστήμιο. Πατήστε εδώ για να ανανεώσετε το άρθρο.

 

 

Φοιτητικές Εκλογές 2023

(ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ)

Οι φοιτητικές εκλογές στα Πανεπιστήμια της χώρας διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 10/05/2023.

Ως είθισται, οι φοιτητές θα μπορούν να ψηφίζουν στις σχολές τους από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ, κάτι όμως που δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, καθώς ο κάθε σύλλογος ορίζει τις ώρες που βολεύουν. 

Τι πρέπει έχω μαζί μου

Για μπορέσει να ψηφίσει κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια στις Φοιτητικές Εκλογές 2023 πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Απαγορεύεται να ψηφίσει φοιτητής με την επίδειξη ΠΑΣΟ ή φοιτητικής ταυτότητας μόνο. (Αυτό καθορίζεται από τον κάθε Φ.Σ. ξεχωριστά).

Φοιτητής χωρίς αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, επιτρέπεται να ψηφίσει με βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος, ύστερα από έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις Γραμματείες.

Που ψηφίζω

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λάμβάνουν χώρα οι φοιτητικές εκλογές, ανακοινώνονται από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου δύο μέρες περίπου πριν τις φοιτητικές εκλογές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr