Φοιτητικές Εκλογές 2018: Γιγαντοπανό «Πανσπουδαστικής» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Φοιτητικές Εκλογές 2018: Γιγαντοπανό «Πανσπουδαστικής» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Στο πρώην ΤΕΙ Πειραιά: Με ένα πανό, που ανάρτησαν σε κτίριο του πρώην ΤΕΙ Πειραιά, φοιτητές του Ιδρύματος εξέφρασαν τη στήριξή τους στην «Πανσπουδαστική ΚΣ», μπροστά στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές που θα γίνουν στις 16 Μάη.

Το πανό, με πρωταγωνιστή γνωστό ήρωα παλιού ηλεκτρονικού παιχνιδιού, στέλνει στους σπουδαστές μήνυμα αγώνα, σημειώνοντας πως «Για Συλλόγους που διεκδικούν και αγωνίζονται για τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή 16 Μάη ψηφίζουμε Πανσπουδαστική ΚΣ».


Πρώην ΤΕΙ Αθήνας: Με ένα γιγαντοπανό που ανάρτησαν στην πρόσοψη του πρώην ΤΕΙ Αθήνας, οι σπουδαστές του ΤΕΙ «άνοιξαν» την τελευταία εβδομάδα πριν τις φοιτητικές εκλογές στις 16 Μάη.

Το γιγαντοπανό γράφει «Χαράζουμε άλλο δρόμο για τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζει. Στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική».


Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας υπενθυμίζουν ότι οι Φοιτητικές Εκλογές 2018 έχουν οριστεί για τις 16 Μαΐου και ημέρα Τετάρτη. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, το Μεγαλύτερο Φοιτητικό Portal της χώρας, ΠΡΩΤΑ όπως κάθε χρόνο, θα καλύψουν τις εξελίξεις των Φοιτητικών Εκλογών και σε ζωντανή ροή, λεπτό προς λεπτό, τα Αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2018!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικές Εκλογές 2018

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr