Τέλος προθεσμίας για τις αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα των χιλίων ευρώ

Τέλος προθεσμίας για τις αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα των χιλίων ευρώ

Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους φοιτητές της χώρας ότι η πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας -μετά την την τελευταία ευκαιρία- για την υποβολή νέων αιτήσεων για την χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ύψους 1000 ευρώ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 έκλεισε στις 28 Αυγούστου 2020.

Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα, να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ και να είναι κάτοχος Α.Φ.Μ. Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.


Σημείωση για Πρωτοετείς 2020-2021: Οι παραπάνω αιτήσεις αφορούν τους ήδη ενεργούς φοιτητές και συγκεκριμένα για όσους σπούδαζαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Για τις αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Διαδικασία που τηρήθηκε για την υποβολή της αίτησης: Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Προϋποθέσεις, Διαδικασία & Δικαιολογητικά για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα τελευταία νέα του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr