Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων φοιτητών για την καταβολή του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων φοιτητών για την καταβολή του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Την στιγμή που η Κύπρος δίνει έκτακτο επίδομα στους φοιτητές της λόγω κορωνοϊου, στην Ελλάδα αναμένουμε εδώ και εννέα μήνες να μας καταβληθεί το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα (χιλίων ευρώ) για το περσινό ακαδημαϊκό έτος. Έχουμε σταματήσει τις δουλειές μας οικογενειακώς λόγω κορωνοϊου και δεν έχουμε να πληρώσουμε τα ενοίκια των παιδιών μας στο τόπο όπου σπουδάζουν.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας γονέων φοιτητών όπως εστάλη στα «Φοιτητικά Νέα»:


"Είναι ανεπίτρεπτο να μην μας έχει δοθεί ακόμα το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Έχουμε κάνει ηλεκτρονική αίτηση από τον Ιούνιο και έχει εγκριθεί σε όλους τους φοιτητές, όμως έχουν πληρωθεί οι ελάχιστοι.

Με τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάμε όλη η Ελλάδα και όλες οι οικογένειες όπου έχουμε σταματήσει τις δουλειές μας οικογενειακώς λόγω κορωνοϊου και δεν έχουμε να πληρώσουμε τα ενοίκια των παιδιών μας στο τόπο όπου σπουδάζουν. Θα πρέπει το υπουργείο Παιδείας να μεριμνήσει και για εμάς σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάμε.

Παρακαλούμε λοιπόν την Υπουργό Παιδείας να μην μας ξεχνάει και να εγκρίνει τα κονδύλια για το κάθε ίδρυμα που υπάρχει εκκρεμότητα πληρωμής".

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr