Από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου οι Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών Φοιτητών (2020-2021)

Από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου οι Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών Φοιτητών (2020-2021)

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών: Τα «Φοιτητικά Νέα» όπως πάντα πρώτοι στην ενημέρωση των Πρωτοετών Φοιτητών, παρουσιάζουν στους Κύπριους Πρωτοετείς Φοιτητές ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 όλα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την εγγραφή τους στο Τμήμα που έχουν περάσει.

Πιο αναλυτικά, τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους Κύπριους Φοιτητές που εξασφάλισαν θέση στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας ότι οι εγγραφές τους στις Σχολές/Τμήματα θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκδόθηκε η Εγκύκλιος για τις Εγγραφές των Κυπρίων Πρωτοετών – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας πριν από λίγο αναφέρει συγκεκριμένα ότι "η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα". Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ πατήστε εδώ.

Η περσινή εγκύκλιος καθόριζε πως οι εγγραφές των πρωτοετών θα ολοκληρώνονταν αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στις Γραμματείες των Σχολών και Τμημάτων επιτυχίας. Μένει να δούμε (με την έκδοση της εγκυκλίου) αν και φέτος οι εγγραφές για τους Κύπριους φοιτητές (ειδική κατηγορία των Αλλοδαπών-Αλλογενών) θα γίνουν και πάλι με φυσική παρουσία.

Η Εγκύκλιος θα αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του «Φοιτητικά Νέα» μέσω του www.foititikanea.gr μόλις εκδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας και θα παρουσιάζει την αναλυτική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Κύπριοι πρωτοετείς για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Τμήμα επιτυχίας. Μείνετε Συντονισμένοι! 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν είσαι Κύπριος Πρωτοετής και θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα που αφορούν τους Κύπριους φοιτητές στην Ελλάδα πατήστε εδώ.

Ακόμη, την ενημερωτική σελίδα των Πρωτοετών Φοιτητών 2020-2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr