Οι Πρωτοετείς Φοιτητές που θα επιβραβευθούν από τα ΕΛΠΕ (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Οι Πρωτοετείς Φοιτητές που θα επιβραβευθούν από τα ΕΛΠΕ (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΕΛΠΕ: Αποτελέσματα προγράμματος επιβράβευσης νεοεισαχθέντων "πρωτοετών" φοιτητών σε Πανεπιστήμια & ΤΕΙ, ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Σε συνέχεια της από 2/2/2017 ανακοίνωσης για το πρόγραμμα επιβράβευσης νεοεισαχθέντων, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση φοιτητών, ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, των περιοχών Θριασίου και Δυτ. Θεσσαλονίκης και μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής ανά περιοχή:


- Αποτελέσματα προγράμματος επιβράβευσης "πρωτοετών" φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, που έχουν εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανεπιστήμια/ΤΕΙ) της χώρας μας ως πρωτοετείς φοιτητές και είναι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μαγούλας, Μάνδρας, Ν. Περάμου και Μεγάρων. Η λίστα με τους δικαιούχους εδώ.

- Αποτελέσματα προγράμματος επιβράβευσης "πρωτοετών" φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, που έχουν εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανεπιστήμια/ΤΕΙ) της χώρας μας ως πρωτοετείς φοιτητές και είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Δέλτα και Ευόσμου ΚορδελιούΗ λίστα με τους δικαιούχους εδώ. 

Όλα τα Φοιτητικά Επιδόματα που δικαιούνται οι Φοιτητές μπορείτε να τα δείτε μαζεμένα εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr