Κατάταξη πρωτοετών στη ΣΑΝ (2022-2023) – ΟΝΟΜΑΤΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ

Κατάταξη πρωτοετών στη ΣΑΝ (2022-2023) – ΟΝΟΜΑΤΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ

Στρατιωτικές Σχολές: Πρόσκληση επιτυχόντων εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Οι επιτυχόντες-επιτυχούσες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2022 καλούνται να παρουσιαστούν στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) (Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ», Βύρωνας τηλ.: 210-7675603), την 5η Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00.


Οι καλούμενοι-ες για κατάταξη στη Σχολή θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών.

Οι επιτυχόντες-ουσες θα πρέπει να συμμορφωθούν για την εφαρμογή των αντίστοιχων μέτρων και οδηγιών για την αποφυγή διασποράς της covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας καθοριζόμενα από την πολιτεία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Λεπτομέρειες επί τούτου να ζητηθούν από τους επιτυχόντες απευθείας από τη Σχολή, όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, λόγω μη προσέλευσης των εισακτέων που περιλαμβάνονται στους πίνακες της πρόσκλησης ή λόγω παραίτησης, ή απομάκρυνσης, ή αποχώρησής τους από την σχολή για οποιονδήποτε λόγο, εισάγονται επιλαχόντες με τη διαδικασία που ορίζει ο Ν. 4361/1 Φεβ 16 (ΦΕΚ Α΄ 10) και η σχολή καθίσταται υπεύθυνη για την πρόσκληση και κατάταξη των αντίστοιχων επιλαχόντων.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΠΙΝΑΚΑΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

1

ΚΟΝΤΟΕΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

2

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

3

ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΧΡΥΣΑΥΓΗ

ΠΑΥΛΟΣ

5

ΜΑΡΤΙΜΙΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

6

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΝΤΕΛΙΜΙΧΑΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

7

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΟΣΜΑΣ

8

ΤΖΟΥΤΖΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ

9

ΤΑΣΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

10

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

11

ΣΑΔΡΑΖΑΜΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

12

ΚΑΣΙΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ

13

ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΑΚΩΒΙΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

14

ΣΚΡΕΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

15

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΝΑΥΣΙΚΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16

ΛΟΓΓΙΝΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

17

ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

18

ΠΕΤΡΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

19

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

20

ΑΜΠΑΤΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

21

ΜΠΑΜΠΑΛΗ

ΘΕΟΔΟΣΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

22

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

23

ΤΣΙΑΝΟΥ

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

24

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ

ΔΑΝΑΗ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

25

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

26

ΓΚΑΝΑ

ΕΛΕΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

27

ΜΑΡΤΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ

28

ΓΑΛΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

29

ΓΑΛΙΤΗ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

30

ΞΟΥΡΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΛΑΖΑΡΟΣ

31

ΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

32

ΒΟΤΣΑΪΤΗ

ΕΛΕΝΗ - ΜΑΡΙΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ

33

ΣΑΛΑΜΠΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

34

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

35

ΜΠΑΛΛΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

36

ΡΑΝΤΩΝΙΔΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

37

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

38

ΚΑΝΑΚΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

39

ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

40

ΤΣΙΓΚΡΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

41

ΑΪΤΑΤΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ

42

ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

43

ΦΕΡΦΕΛΗ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

44

ΔΑΜΑΛΑ

ΑΝΥΣΙΑ - ΖΩΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ

---

Οι παραπάνω αναφερόμενοι ες πρέπει να παρουσιαστούν στη ΣΑΝ, στην Αθήνα (Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ», Βύρωνας τηλ.: 210-7675603) την Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, φέροντας μαζί τους τα δικαιολογητικά που καθορίζονται για τους επιτυχόντες στην Εγκύκλιο Προκηρύξεως του διαγωνισμού [Εγκύκλιος 3/2022 (ΟΕ)].

Επιπλέον των ανωτέρω, επισημαίνεται στη ΣΑΝ, ότι οι επιτυχόντες θα πρέπει να συμμορφωθούν για την εφαρμογή των αντίστοιχων μέτρων και οδηγιών για την αποφυγή διασποράς της covid-19,σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Υγειονομικής προστασίας καθοριζόμενα από την Πολιτεία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Λεπτομέρειες επί τούτου να ζητηθούν από τους επιτυχόντες απευθείας από τη Σχολή.

Ο πίνακας αρχαιότητας των πρωτοετών σπουδαστών να καταρτιστεί με μέριμνα της Σχολής, μετά την ολοκλήρωση της κατάταξης.

Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προς το οποίο κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την εγγραφή των σπουδαστών στο Τμήμα, στο οποίο θα φοιτήσουν.

Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, λόγω μη προσέλευσης των εισακτέων που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας πρόσκλησης ή λόγω παραίτησης, ή απομάκρυνσης, ή αποχώρησής τους από την Σχολή για οποιοδήποτε λόγο, εισάγονται επιλαχόντες με τη διαδικασία που ορίζει ο Ν. 4361/1 Φεβ 16 (ΦΕΚ Α΄ 10) και η Σχολή καθίσταται υπεύθυνη για την πρόσκληση και κατάταξη των αντίστοιχων επιλαχόντων.

Υποβολή Δικαιολογητικών

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν όλα όσα ορίζει η προκήρυξη για την υποβολή των δικαιολογητικών:

Οι υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες τελικά θα κριθούν εισακτέοι από το ΥΠΑΙΘ, υποχρεούνται κατά την ημερομηνία κατατάξεώς τους ή εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αυτή, το αργότερο, να προσκομίσουν στην αντίστοιχη Σχολή τα πρωτότυπα δικαιολογητικά που αναγράφονται στο Παράρτημα «Ζ» της παρούσας και από τα οποία θα αποδεικνύεται ότι έχουν τα απαιτούμενα νόμιμα προσόντα κατατάξεως κατά την ημερομηνία κατάταξης στη Σχολή, διαφορετικά δε θα γίνονται δεκτοί προς κατάταξη. Σε περίπτωση αδυναμίας εγκαίρου προσκομίσεως των προαναφερθέντων δικαιολογητικών, θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέτουν, εφόσον είναι ενήλικοι, υπεύθυνη δήλωσή τους κατά την ημέρα κατατάξεώς τους, ενώ, σε διαφορετική περίπτωση, υπεύθυνη δήλωση των ασκούντων την επιμέλεια ή επιτροπεία (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής) στην οποία θα δηλώνουν ότι:

α. Έχουν ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

β. Θα υποβάλουν τα ελλείποντα δικαιολογητικά το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατατάξεως στη Σχολή, στην οποία εισέρχονται και οπωσδήποτε πριν την ορκωμοσία τους, όποιο από τα δύο έρθει πρώτο.

γ. Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για νόμιμη κατάταξη που προβλέπονται στην παρούσα, οι οποίες τελικά θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση των δικαιολογητικών που ελλείπουν, εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παράγραφο 19β.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

(Προσκομίζονται στη Σχολή την ημέρα κατατάξεως) 

1) Έλληνες/ιδες με ελληνική ιθαγένεια:

α. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου.

β. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή βεβαίωση διαγραφής, εφόσον είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται μέχρι την ορκωμοσία και προκειμένου για τη ΣΣΑΣ - ΣΑΝ μέχρι την προηγούμενη της εγγραφής στην αντίστοιχη σχολή του Πανεπιστημίου.

γ. Να φέρουν μαζί τους:

(1) Την αστυνομική ταυτότητα.

(2) Διαβατήριο (όσοι έχουν).

(3) Βεβαίωση από τον ασφαλιστικό φορέα, στον οποίο ανήκαν, ότι παρέδωσαν το Βιβλιάριο Υγείας-Νοσηλείας ή για τους ανασφάλιστους Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είναι κάτοχοι αντίστοιχου Βιβλιαρίου.

(4) Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), σε επίσημο έγγραφο της αρμόδιας ΔΟΥ.

(5) Πρωτότυπη βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις από το Λύκειο αποφοίτησης (αφορά μόνο τους επιτυχόντες-ούσες στη ΣΣΑΣ και ΣΑΝ και όχι την ειδική κατηγορία «"Ελληνες Εξωτερικού»).

(6) Τον Αριθμό Στρατολογικού Μητρώου (ΑΣΜ), οι άρρενες.

(7) Βεβαίωση ΑΜΚΑ (όσοι έχουν) ή προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού που αναγράφει τον ΑΜΚΑ.

(8) Αντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τράπεζας, όπου πρώτος δικαιούχος Θα είναι ο -η επιτυχών -ούσα και θα φαίνεται ο αριθμός και το ΙΒΑΝ.

(9) Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) (φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ή άλλο επίσημο έγγραφο του ΕΦΚΑ).

(10) Βιβλιάριο Υγείας παιδικής ηλικίας (όσοι έχουν).

δ. Οι επιτυχόντες-ούσες να προσκομίζουν, εφόσον κατέχουν, αντίγραφο πτυχίου ξένης γλώσσας.

2) Έλληνες/ιδες καταγόμενοι από την αλλοδαπή χωρίς ελληνική ιθαγένεια:

α. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου.

β. Τα λοιπά δικαιολογητικά της παραγράφου 1. γ. Τα δικαιολογητικά που καθορίζονται στην παράγραφο 5 του Παραρτήματος «Ε».

3) Υποψήφιοι/ες ΣΣΕ και ΣΙ που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις:

α. Τα δικαιολογητικά της παραγράφου 1. β. Πιστοποιητικό/βεβαίωση της Διευθύνσεως Προσωπικού του Κλάδου που υπηρετούν (Στρατός Ξηράς - Ναυτικό - Αεροπορία), στο οποίο θα φαίνεται ότι δεν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με βούλευμα δικαστικού συμβουλίου στρατοδικείου, ή κοινού ποινικού δικαστηρίου ή με απευθείας κλήση εισαγγελικής αρχής για οποιοδήποτε από τα εγκλήματα που αναφέρονται στην παράγραφο Ι Οστ του κυρίως μέρους της παρούσας εγκυκλίου.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

α. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, για δικαστική χρήση.

β. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Καταστάσεως τύπου «Α» (για άρρενες).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr