Πρωτοετείς δείτε πώς θα πάρετε χίλια ευρώ επίδομα

Πρωτοετείς δείτε πώς θα πάρετε 1000 ευρώ επίδομα

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ή αλλιώς φοιτητικό επίδομα χιλίων ευρώ (1000€) είναι το επίδομα που καταβάλλεται σε όσους φοιτητές σπουδάζουν σε ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο - πρώην ΤΕΙ), σε Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία και πλέον στους Σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ και διαμένουν σε άλλη πόλη από αυτή της κυρίας κατοικίας των γονιών τους και για όσα χρόνια διαρκούν οι σπουδές (σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Τμήματος).

Προς ενημέρωση των πρωτοετών τονίζεται πως το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα δεν έχει καμία σχέση με το φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ / Υποτροφίες ΕΚΟ.


Επίσης τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους Φοιτητές ότι οι Αιτήσεις για την παροχή του Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος ύψους 1000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ξεκινούν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε περιγράφονται στην εγκύκλιο που έχει εκδοθεί και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε παρακάτω τους Δικαιούχους, τις Προϋποθέσεις, την Διαδικασία και τα Δικαιολογητικά που απαιτούνται για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022:

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2021-2022 / Αιτήσεις, Δικαιούχοι, Προϋποθέσεις, Προθεσμία & Δικαιολογητικά

Η Εγκύκλιος για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα (2021-2022)

Οι κωδικοί ανά Τμήμα Πανεπιστημίου για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα (2021-2022)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr