Η φοιτητική χρονιά ξεκινάει με μοναδικές προσφορές εν πλω από τις Μινωικές Γραμμές στις Γραμμές της Κρήτης!

Η φοιτητική χρονιά ξεκινάει με μοναδικές προσφορές εν πλω από τις Μινωικές Γραμμές στις Γραμμές της Κρήτης!

Ταξίδεψε από Πειραιά προς Ηράκλειο ή Χανιά και αντίστροφα και επωφελήσου με τη μοναδική προσφορά των Μινωικών Γραμμών ταξιδεύοντας σε οικονομική θέση Deck με 18€.

Οι εκπτώσεις και οι παροχές δεν σταματούν εδώ… 


Επιπλέον, οι Μινωικές Γραμμές χορηγούν ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές (ΑΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, πρώην ΤΕΙ, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας, ΑΕΙ Εξωτερικού, Κατόχους Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC). Συμπεριλαμβάνονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Συγκεκριμένα προσφέρουν για τις γραμμές Κρήτης, από / προς Ηράκλειο, Χανιά, Πειραιά:

  • 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα αεροπορικού τύπου και σε θέση κατάστρωμα.
  • 50% έκπτωση σε όλες τις άλλες κατηγορίες θέσεων (Α1-Α2-ΑΒ1-ΑΒ2-Α3-ΑΒ3-Α4-ΑΒ4) εκτός LUX.
  • 20% έκπτωση για τα δίκυκλα καθώς και για το Ι.Χ. αυτοκίνητο τους, (κατηγορία 1).

Απαραίτητη είναι η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τη διαδικασία του check-in πριν την επιβίβαση στο πλοίο.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, μπορείς να επισκεφτείς το www.minoan.gr και να κάνεις την κράτηση σου από το e-booking των Μινωικών Γραμμών επιλέγοντάς στο Βήμα 2 ‘’Επιλέξτε τύπο επιβάτη/έκπτωση’’ την επιλογή «Φοιτητής», ή να απευθυνθείς στον ταξιδιωτικό σου πράκτορα ή στα Κεντρικά Πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω του πανελλαδικού αριθμού 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο). 

Επίσης, για περισσότερα προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια και τα πλοία της εταιρείας, μπορείς σαν νέος φοιτητής ή νέα φοιτήτρια να γίνεις μέλος ηλεκτρονικά στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσεις αυτόματα τους πρώτους σου 200 πόντους. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2021. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής στο πρώτο έτος της σχολής σου, στην υπηρεσία Bonus Club με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr