Φοιτητικό σπίτι; ΑΣ’ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ!

Φοιτητικό σπίτι; ΑΣ’ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ!

Η χαρά σου δεν περιγράφεται που επιτέλους θα μετακομίσεις από το πατρικό και θα αποκτήσεις το δικό σου, φοιτητικό σπίτι! Και θέλεις όλα να είναι τέλεια, αλλά χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς πολύ και να περάσεις ατελείωτες ώρες στην αγορά διαφωνώντας με την οικογένεια…. Και φυσικά δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία! 

Ο χώρος σου θέλεις να είναι σύγχρονος, άνετος και εντυπωσιακός! Σίγουρα ονειρεύεσαι ένα καθιστικό που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κρεβατοκάμαρα, για να μπορείς να φιλοξενήσεις όλη την παρέα! Και έχεις δίκιο, γιατί πάνω απ’ όλα αγαπάμε τους φίλους και τις φίλες μας και δεν είμαστε ξενέρωτοι  Περιμένουν βλέπεις και αυτοί με ανυπομονησία το νέο σου φοιτητικό σπίτι☺  


Fylliana καναπές

Fylliana καναπές

Fylliana καναπές

Σίγουρα σκέφτεσαι να τοποθετήσεις στο καθιστικό σου ένα τραπεζάκι και ένα έπιπλο TV. Το τραπεζάκι σου το θέλεις με έξτρα χώρο αποθήκευσης και σε απόλυτη αρμονία με το έπιπλο της TV, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που κυρίως σε απασχολεί πραγματικά είναι να έχει το σωστό ύψος για να τοποθετείς την πίτσα και να είναι έξυπνο και ευέλικτο, ώστε να έρχεται εύκολα και γρήγορα κοντά σου, γιατί η βραδινή ταινία σε χαλαρώνει τόσο που δεν θες να τεντωθείς. Σίγουρα χρειάζεσαι ένα τροχήλατο τραπεζάκι… 

Fylliana έπιπλο τηλεόρασης

Fylliana έπιπλο σαλονιού

Fylliana έπιπλα

Ο καναπές, ναι, πολύ σωστά το σκέφτεσαι, δεν ενδείκνυται για διάβασμα… Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα γραφείο στο καθιστικό σου και, επειδή είσαι και style icon, θέλεις να μην παρεκκλίνει από τα υπόλοιπα έπιπλα! Ονειρεύεσαι έναν χώρο καλαίσθητο, άνετο και  μοντέρνο. Δίκιο έχεις! Το αξίζεις!

Fylliana γραφειο φοιτητές

Πώς θα καταφέρεις να τα κάνεις όλα αυτά...Χρειάζεσαι σίγουρα βοήθεια… Σε κούρασε όλη η σκέψη και είναι ώρα για ύπνο.. τι σημασία έχει που είναι 1 το μεσημέρι; Αφού δεν έχεις μάθημα σήμερα, τελείωσε και ο καφές και η Fylliana στα έχει όλα έτοιμα, πάνε να την πέσεις στο super άνετο και στιλάτο κρεβάτι σου! 

Fylliana κρεβάτι

Σαν όνειρο ακούγεται…..και όμως η Fylliana στα έχει όλα έτοιμα και σε απίθανη τιμή! Το πιο υπέροχο σετ φοιτητικού σπιτιού που αποτελείται από κρεβάτι, καναπέ, τραπεζάκι, έπιπλο TV και γραφείο θα το βρεις τώρα στην super τιμή των 569€ από 974€.

Fylliana φοιτητικό πακέτο

Η προσφορά του φοιτητικού πακέτου είναι διαθέσιμη σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Fylliana, δες εδώ, και online στο fylliana.gr και ισχύει έως 4/10/2021 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Και οι εκπλήξεις της Fylliana και τα δώρα δεν σταματούν εδώ! Η Fylliana έχει για σένα μια ακόμη μεγάλη προσφορά για να αποκτήσεις το ιδανικό στρώμα για το ολοκαίνουριο κρεβάτι σου μόνο με 119€ από 260€, αλλά και να πάρεις μαζί ΔΩΡΟ το ανώστρωμα. 

Fylliana ανώστρωμαΛοιπόν; Θα αφήσεις τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη; Έφυγες τώρα για το κοντινότερο κατάστημα ή shop in shop Fylliana για να αποκτήσεις το πιο Cool φοιτητικό σπίτι! 

Και μην ξεχνάς! Ακολούθησε την Fylliana σε Facebook & Instagram και εγγράψου στο newsletter μέσω του www.fylliana.gr, για να μαθαίνεις πρώτη/ος τα νέα, να παίρνεις μέρος σε super διαγωνισμούς, αλλά και να ενημερώνεσαι για απίθανες προσφορές! 

fylliana προσφορές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr