Κατάταξη πρωτοετών στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (2020-2021) – ΟΔΗΓΙΕΣ

Κατάταξη πρωτοετών στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (2020-2021) – ΟΔΗΓΙΕΣ

Λιμενικές Σχολές: Ανακοινώνεται ότι καλούνται οι επιτυχόντες ιδιώτες στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικό Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων, να παρουσιασθούν για κατάταξη στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΤΕΡΜΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ), την 07η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, φέροντας μαζί τους, τα ακόλουθα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατάταξης:

α. Την αστυνομική τους ταυτότητα,


β. Φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου λυκείου τους,

γ. Πιστοποιητικό της Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι που να έχει εκδοθεί τρεις (3) μήνες το πολύ πριν από την ημερομηνία υποβολής,

Την ενημερωτική σελίδα για τις Λιμενικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

δ. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι από εκτός του τόπου κατοικίας τους Εισαγγελική Αρχή της Χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, ούτε έχει ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη,

ε. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή βεβαίωση διαγραφής εφόσον είχαν εγγραφεί σε κάποιο ΑΕΙ.

2. Επιπλέον επισημαίνεται ότι, οι επιτυχόντες θα πρέπει να:

α. Προσκομίσουν κατά την κατάταξή τους PCR COVID test αρνητικό (-).

β. Επικοινωνούν με τη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (τηλ.: 2104581422, 2104581426) για λήψη οδηγιών:

  • Αναφορικά με τη διεξαγωγή του PCR COVID test.
  • Στην περίπτωση θετικού (+) αποτελέσματος του παραπάνω τεστ.

3. Η Σχολή παρακαλείται όπως μεριμνήσει για τη συγκέντρωση και τον έλεγχο των ως άνω δικαιολογητικών, για τις ενέργειες αυτεπάγγελτης αναζήτησης και ελέγχου των πρόσθετων δικαιολογητικών κατάταξης (αντίγραφο ποινικού μητρώου, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, πιστοποιητικό πρωτοδικείου), καθώς και τις λοιπές ενέργειές της που καθορίζονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

4. Σε περίπτωση ύπαρξης κενών Θέσεων, λόγω μη προσέλευσης των εισακτέων ή παραίτησης ή απομάκρυνσης ή αποχώρησής τους από τη Σχολή για οποιονδήποτε λόγο, εισάγονται επιλαχόντες με τη διαδικασία της παρ. 8 του άρθρου 79 του ν.4504/2017 (Α"184), όπως ισχύει.

ΟΝΟΜΑΤΑ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr