Πρωτοετείς 2020: Σε ποια Τμήματα μπορείτε να πάρετε μετεγγραφή

Πρωτοετείς: Σε ποια Τμήματα μπορείτε να πάρετε μετεγγραφή

Μετεγγραφές Φοιτητών 2020-2021: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο τις αντιστοιχίες των Τμημάτων (τα αντίστοιχα και τα μή αντίστοιχα Τμήματα), Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές των φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ως ακολούθως:

Οι αντιστοιχίες που σας παρουσιάζουν τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο θα βοηθήσουν τους ήδη φοιτητές αλλά και τους πρωτοετείς φοιτητές (νεοεισαχθέντες) σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει να αιτηθούν μετεγγραφή το ακαδ. έτος 2020-2021.


Ουσιαστικά οι αντιστοιχίες δηλώνουν σε ποια Τμήματα μπορούν να μετεγγραφούν.

Την ενημερωτική σελίδα των υποψηφίων φοιτητών 2020-2021 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικότερα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα αντίστοιχα και μή τμήματα Πανεπιστημίων (ΑΕΙ) και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, από τα οποία δηλαδή είναι δυνατή ή όχι η μετεγγραφή εφόσον κάποιος εισαχθεί εκεί. 

Τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας παρέχουν συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μέσα από την σχετική κατηγορία. Μείνετε συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Αντίστοιχα Τμήματα

Μη αντίστοιχα Τμήματα

Τα «Φοιτητικά Νέα» έως την Δευτέρα 29/8 θα σας παρουσιάσουν αναλυτικό άρθρο για το πως θα πραγματοποιηθούν οι μετεγγραφές το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Μείνετε συντονισμένοι! 

SOS για Μετεγγραφή: Την ενημερωτική σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα που αφορούν τις Μετεγγραφές των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr