Πρακτική Άσκηση στην Sta.Ge HELLAS

Πρακτική Άσκηση στην Sta.Ge HELLAS

Η εταιρεία «Sta.Ge HELLAS» με έδρα την Αθήνα ζητεί τελειόφοιτο - πτυχιούχο ΤΕΙ-ΙΕΚ για να πραγματοποίησει την πρακτική του άσκηση.

Η Sta.Ge HELLAS…”Σας αλλάζει επίπεδο”!


Η Sta.Ge HELLAS είναι η µεγαλύτερη εταιρία συστηµάτων αυτοµατισµού για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Προωθεί την καινοτοµία, επιβάλλει την ποιότητα και υιοθετεί την τεχνολογία.

Αναβαθµίζει µε τα συστήµατά της τους ανελκυστήρες και “αλλάζει επίπεδο” καθηµερινά σε χιλιάδες ανθρώπους.

Πρακτική Άσκηση στην Sta.Ge HELLAS

Join the #team_Genius!

  • Αναζητάµε εσένα που έχεις όρεξη να µάθεις, να µοιραστείς και να αποδώσεις!
  • Εάν θέλεις να ενταχθείς στο #team_Genius της Sta.Ge HELLAS και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό µέσα σε µία εταιρία βιοµηχανικού κλάδου είσαι η ιδανική µας επιλογή.
  • Μαζί θα προσπαθήσουµε να αποδείξουµε έµπρακτα πως η Ελλάδα διαθέτει “geniuses” και το επίπεδο παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ανταποκρίνεται επί ίσοις όροις στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Απαραίτητη προϋπόθεση:

Πρακτική μέσω ΕΣΠΑ ή ΟΑΕΔ

Περιγραφή θέσης:

Εξυπηρέτηση πελατών-λογιστήριο (∆ιαχείριση CRM, Παραγγελίες-Παραδόσεις, Τηλεφωνική υποστήριξη, εσωτερική οργάνωση κ.λπ).

Απαραίτητα προσόντα:

  • Γνώση Αγγλικών
  • Καλή χρήση H/Y / OFFICE

Απαραίτητες ικανότητες/δεξιότητες:

  • Προθυµία
  • Συνέπεια
  • Μεθοδικότητα
  • Οργανωτικό πνεύµα

Θέσεις πρακτικής άσκησης: 1

Τελειόφοιτοι-Πτυχιούχοι:

ΤΕΙ-ΙΕΚ

Αίτηση:

Κάντε την αίτηση σας αποστέλλοντας βιογραφικό στο e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr