Πρακτική άσκηση 2017 στην Eurobank (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική άσκηση 2017 στην Eurobank (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Ο Όμιλος Eurobank, ένας από τους πιο δυναμικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς με παρουσία σε 7 χώρες, πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στις εξελίξεις και τη διαμόρφωση του τραπεζικού περιβάλλοντος έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στη νέα ψηφιακή εποχή. Θέλουμε η «επόμενη ημέρα» να βρει την Eurobank ως μια τράπεζα που θα έχει ενορχηστρώσει όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, προσφέροντας δυνατότητες επιλογής, αξιοποιώντας τις ψηφιακές δυνατότητες για να παρέχει ενιαία, συνεπή και συνεκτική εμπειρία κατά το «ταξίδι» του πελάτη από το κατάστημα στο mobile banking, από το ΑΤΜ στο e-banking κ.ο.κ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Σε αυτό το πλαίσιο η Eurobank αναζητά φοιτητές “Digital Experts” για να συμμετάσχουν στο 6ο κατά σειρά κύκλο του προγράμματος BeAPro in Phygital Banking σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα.

Το πρόγραμμα BeAPro in Phygital Banking / Τομέας e-Business, βασίζεται στην απασχόληση φοιτητών σε επιλεγμένα καταστήματα της Eurobank με κύριο στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους πελάτες της σχετικά με τη χρήση και τα οφέλη της ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Σήμερα, το πρόγραμμα έχει κερδίσει την αποδοχή και την αναγνώριση τόσο από τους πελάτες και το προσωπικό των καταστημάτων της Eurobank όσο και από τους ίδιους τους φοιτητές καθώς:

  • δίνει την ευκαιρία να εργαστούν, σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας
  • παρέχει ευκαιρίες για ενίσχυση της επιστημονικής τους κατάρτισης με επαγγελματικές δεξιότητες και προσόντα
  • επιτρέπει να δοκιμάσουν έναν πιθανό μελλοντικό επαγγελματικό χώρο και να διερευνήσουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα
  • παρέχει ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με στελέχη του οργανισμού
  • δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν ευρύτερη επιχειρηματική γνώση και κατανόηση του “Banking”

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές σχολών Τεχνολογικής και Οικονομικής Κατεύθυνσης (AEI – TEI) με φιλοδοξία και δυναμισμό, που σκέφτονται έξω από τα συνηθισμένα, που έχουν ευχέρεια στην επαφή με το κοινό, που τους αρέσει η καινοτομία και δίνουν έμφαση στις νέες τεχνολογίες.

Δεκτές γίνονται μόνο οι αιτήσεις φοιτητών (Πανεπιστημίων – TEI) που πληρούν τις προϋποθέσεις να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση βάσει του προγράμματος σπουδών της σχολής τους.

Ζήσε και εσύ την εμπειρία του BeAPro in Phygital Banking!

Γίνε Digital Expert!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας την περιοχή που τους ενδιαφέρει να απασχοληθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με εκπροσώπους της Διεύθυνσης Talent Recruitment, Selection & Onboarding Τηλ: 210 3357171 – 172.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr