Πρακτική άσκηση για δικηγόρους στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική άσκηση για δικηγόρους στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Οι υποψήφιοι δικηγόροι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στο Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής, για διάρκεια έξι (6) μηνών, να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και 23 Φεβρουαρίου 2017.

Είσαι Πτυχιούχος Πανεπιστημίου; Μείνε ενημερωμένος εδώ.


Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την άσκησή τους στο Αυτοτελές Τμήμα Νομικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Αττικής, πρέπει: α) να είναι εγγεγραμμένοι σε οικείο Δικηγορικό Σύλλογο του Νομού Αττικής, ήτοι στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ή στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς ή β) να έχουν καταθέσει αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους στους ως άνω Συλλόγους και να μην έχουν λάβει ακόμα αριθμό μητρώου, επειδή εκκρεμεί η αποδοχή της αίτησής τους ή γ) να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για εγγραφή στους ως άνω Συλλόγους και, εφόσον επιλεγούν, να εγγράφονται ταυτόχρονα με την έναρξη της άσκησής τους στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, ώρες: 08:00- 14:00 είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Αττικής, Λ. Συγγρού 80- 88, Αθήνα, Τ.Κ. 11741, απευθύνοντάς στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ. Καραγιάννη ή κ. Γρηγορόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2132065053, 2132065167).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εκπαίδευσης Προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής, επί της Λ. Συγγρού 80- 88, Αθήνα, Τ.Κ. 11741 (αρμόδιοι υπάλληλοι: Σ. Καραγιάννη, Η. Γρηγορόπουλος, τηλ. επικοινωνίας: 2132065053, 2132065167, ώρες: 08:00- 14:00).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr