Πιστοποίηση Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης μέσω ΑΤΛΑΣ

Πιστοποίηση Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης μέσω ΑΑΔΕ

Ενημέρωση εργοδοτών (εταιρείες και επιχειρήσεις) για μια νέα λειτουργικότητα που αφορά τους Φορείς Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης. Συγκεκριμένα έχει προστεθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα της Υπηρεσίας ΑΤΛΑΣ, η δυνατότητα πιστοποίησης του λογαριασμού του Φορέα Υποδοχής μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Με τη λειτουργικότητα αυτή ο χρήστης μπορεί να προβεί σε πιστοποίηση του λογαριασμού του εισάγοντας τα διαπιστευτήρια TaxisNet του Φορέα και επιβεβαιώνοντας ότι τα στοιχεία που επιστρέφονται από την υπηρεσία της ΑΑΔΕ είναι ορθά.


Οδηγίες για την εν λόγω ενέργεια μπορείτε να βρείτε στον οδηγό χρήσης εδώ.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία αυτή αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο πιστοποίησης ενός Φορέα Υποδοχής Πρακτικής Άσκησης και όχι το μοναδικό, καθώς σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος ο χρήστης μπορεί να προβεί σε αποστολή της Βεβαίωσης Συμμετοχής στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών της Υπηρεσίας ΑΤΛΑΣ, όπως αποκλειστικά γινόταν μέχρι πρότινος.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr