Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση (2022-2023) για Ηλεκτρολόγους & Αυτοματιστές στη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση (2022-2023) για Ηλεκτρολόγους & Αυτοματιστές στη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Πρακτική ΆσκησηΕίσαι φοιτητής και ψάχνεις διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση; Δες πιο κάτω τις ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης στην εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Εταιρικό Προφίλ


Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Το ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο μας, περιλαμβάνει 72 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και το  ανθρώπινο δυναμικό μας, ξεπερνάει τους 1050 εργαζόμενους.

Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών της με προγράμματα διαρκούς επιμόρφωσης που βοηθούν στην ανάπτυξη των γνώσεων, των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους ώστε να παρέχουν προστιθέμενη αξία και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες της  Απόδειξη της δέσμευσής μας για την δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος είναι η βράβευσή μας φέτος για 8η φορά στο θεσμό Best Workplaces ως μια από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα. 

Ποια είναι η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος. Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα, είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί το ομαδικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Γίνε μέρος της ομάδας μας!

Αναζητούμε

Τελειόφοιτους ΑΤΕΙ Ηλεκτρολογίας ή Αυτοματισμού, για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε κάποιο από τα καταστήματα της ΚΑΥΚΑΣ.

Εάν…

  • Επιθυμείς να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου στον τομέα της ηλεκτρολογίας, στους αυτοματισμούς και τις νέες τεχνολογίες
  • Απολαμβάνεις την επικοινωνία και την επαφή με άλλους ανθρώπους
  • Είσαι ομαδικός και επιζητάς να είσαι μέλος μια δυνατής ομάδας
  • Έχεις δίψα για εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
  • Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα σύγχρονο και άριστο περιβάλλον εργασίας

Τότε είσαι αυτός που αναζητούμε! 

Επικοινώνησε μαζί μας στο recruitment@kafkas.gr για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου στην Νο1 εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας!

Προσφέρουμε:

  • Εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον
  • Συνεχή εκπαίδευση μέσω του Kafkas Institute of Training & Development

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr