Πρακτική Άσκηση για φοιτητές & πτυχιούχους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων με μισθό 1000 ευρώ/μήνα

Πρακτική Άσκηση για φοιτητές & πτυχιούχους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων με μισθό 1000 ευρώ/μήνα

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (ETC), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενώνει τους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού (ΕΟΤ) της Ευρώπης, αναζητά έναν φοιτητή ή έναν πρόσφατο πτυχιούχο για να συμμετάσχει στην ομάδα Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για περίοδο έξι μηνών, ξεκινώντας από το Μάρτιος 2022. 

Ο επιλεγμένος ασκούμενος θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε διεθνή οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες, Βέλγιο και να αποκτήσει γνώσεις για την ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία από μια προνομιακή θέση.


Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

- Φοιτητής ή πρόσφατος πτυχιούχος με άριστες δεξιότητες διαχείρισης έργων, εξαιρετικές γνώση αγγλικών (προφορικές και γραπτές), αυτοπρωτοβουλία και ενδελεχή κατανόηση του τουρισμού. Γνώσεις στον τομέα της στατιστικής είναι προσόν.

- Η πρακτική άσκηση αμείβεται με 1000 ευρώ το μήνα.

- Ο ασκούμενος θα εργάζεται στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και θα βοηθά άλλα τμήματα του οργανισμού όταν χρειάζεται, εκτελώντας καθήκοντα όπως του ανατίθενται από τον Προϊστάμενο του Τμήματος.

Πως να συμμετέχετε;

Οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και την επιστολή ενδιαφέροντος αναφέροντας την εμπειρία ή τις σπουδές τους στον τομέα του τουρισμού (στα αγγλικά).

Προθεσμία: 6 Φεβρουαρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr