Θέσεις πρακτικής άσκησης (Εικονολήπτες και Μοντέρ) με προοπτική εξέλιξης στην ΑΜΚΕ «Άγγελοι της Χαράς»

Θέσεις πρακτικής άσκησης με προοπτική εξέλιξης στην ΑΜΚΕ «Άγγελοι της Χαράς»

Θέσεις Πρακτικής ΆσκησηςΑπό τη στιγμή της ίδρυσής τους, οι «Άγγελοι της Χαράς» έχουν ως λόγο ύπαρξης τη φυσική παρουσία και τη σύνδεση με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και το χαμόγελο. Στις αρχές του 2020 όμως, η πραγματικότητα όλων ανατράπηκε και η πανδημία του Covid-19 έκανε ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να προσαρμοστούμε σε άλλους τρόπους επαφής και επικοινωνίας. Μέσω των ψηφιακών προγραμμάτων οι «Άγγελοι» επιδιώκουν να μη χαθεί η ποιότητα της σχέσης με τους ωφελούμενους.

Οι «Άγγελοι» προσφέρουν τις δράσεις και τα προγράμματα που ετοιμάζουν για κάθε πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τις απαραίτητες τεχνολογικές λύσεις. Είτε μαγνητοσκοπώντας παραστάσεις και δρώμενα, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω ζωντανής σύνδεσης, θα είμαστε πάντοτε δίπλα στους ωφελούμενούς μας.


Η παρουσία νέων ταλαντούχων ανθρώπων στην εταιρία μας, που θέλουν να εργαστούν και να προσφέρουν, αποτελεί κομβικής σημασίας προτεραιότητα για την επιτυχή συνέχιση του κοινωνικού μας έργου. Παράλληλα, συντελούμε και στην σωστή εκπαίδευση τους διαθέτοντας τους ένα εξαιρετικό περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας για την πρακτική εξάσκηση των ακαδημαϊκών τους γνώσεων.

Παρέχονται:

  • Σύγχρονο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας
  • Ομαδικό και συνεργατικό κλίμα
  • Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη
  • Δυνατότητα ανταποδοτικής αμοιβής
  • Ευκαιρία για επαγγελματική εξέλιξη και μελλοντική συνεργασία με την ΑΜΚΕ Άγγελοι της Χαράς

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας για τη δικτύωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας αναζητούμε τελειόφοιτους με αντικείμενο σπουδών ή εξειδίκευση στους παρακάτω τομείς: 

  • Εικονολήπτης
  • Χειριστής ηλεκτρονικής συνάρμοσης εικόνας (Μοντέρ)

Δυο νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω πρακτικής άσκησης διάρκειας από 6 μήνες έως 1 έτος, τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία.

Επιλογή Συμμετεχόντων 

Οι αιτήσεις αξιολογούνται βάσει των παρακάτω προδιαγραφών:    

  1. Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Προσωπική Συνέντευξη 
  3. Portfolio

Απαραίτητα Προσόντα 

  • Άριστη γνώση Adobe Premiere Pro και Adobe After Effects
  • Άριστη γνώση χειρισμού κάμερας
  • Post production 
  • After effect
  • Ηχοληψία και μιξάζ ήχου για τις ανάγκες παραγωγής

Τα βιογραφικά μπορούν να αποσταλούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr