Πρακτική άσκηση για πτυχιούχους στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) 2021/2022

Πρακτική άσκηση για πτυχιούχους στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) 2021/2022

Θέσεις Πρακτικής ΆσκησηςΚάθε χρόνο, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) προσφέρει περιορισμένο αριθμό πρακτικών άσκησης επί πληρωμή για τουλάχιστον έξι και κατ ‘ανώτατο όριο 12 μήνες, σε υπηκόους των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ισλανδίας, Νορβηγίας και του Λιχτενστάιν.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης EU-OSHA απευθύνεται σε αποφοίτους πανεπιστημίου, χωρίς να αποκλείονται εκείνοι που στο πλαίσιο της διά βίου μάθησης έχουν αποκτήσει πρόσφατα πτυχίο πανεπιστημίου και βρίσκονται στην αρχή μιας νέας επαγγελματικής σταδιοδρομίας.


Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι πρέπει

– να είναι υπήκοοι ενός από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ισλανδίας, της Νορβηγίας και του Λιχτενστάιν (μέρη της συμφωνίας για τον ΕΟΧ),
– να έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (δηλ. πανεπιστημιακή εκπαίδευση) και να έχουν λάβει πλήρες πτυχίο ή ισοδύναμό του μέχρι την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων. Για δηλούμενες συνεχιζόμενες μεταπτυχιακές σπουδές πρέπει να παρέχεται επίσημη δήλωση από το σχετικό πανεπιστήμιο.
– να έχουν γνώση τουλάχιστον δύο επίσημων γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μία εκ των οποίων πρέπει να είναι η αγγλική (για αιτούντες από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα ή περισσότερα προφίλ πρακτικής άσκησης συμπληρώνοντας ξεχωριστή φόρμα αίτησης.
Όλα τα μέρη της φόρμας αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν πλήρως.
Οι ελλιπείς αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:7 Σεπτεμβρίου 2021

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr