Θέσεις πρακτικής άσκησης για πτυχιούχους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

Θέσεις πρακτικής άσκησης για πτυχιούχους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

Πρακτική Άσκηση: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης σε απόφοιτους Πανεπιστημίου. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία.

Κάθε χρόνο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε 1.800 άτομα, με έναρξη τον Μάρτιο ή τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απευθύνεται σε πτυχιούχους πανεπιστημίου, απ΄ όλο τον κόσμο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι και να γνωρίζουν καλά δύο από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 


Θέσεις πρακτικής άσκησης υπάρχουν διαθέσιμες σε πάρα πολλούς τομείς και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να δείτε από κοντά πώς λειτουργεί η ΕΕ. Τα καθήκοντα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία στην οποία θα τοποθετηθείτε. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη νομοθεσία για τον ανταγωνισμό, τους ανθρώπινους πόρους, την περιβαλλοντική πολιτική, την επικοινωνία και άλλους τομείς. 

Αυτή την περίοδο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχεται αιτήσεις για έναρξη πρακτικής άσκησης τον Μάρτιο του 2022.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την νέα περίοδο είναι 31 Αυγούστου 2021.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, επισκεφθείτε τη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πατώντας εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr