Ευκαιρίες εξ αποστάσεως πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του ΑΠΘ στο πλαίσιο του EPICUR

Ευκαιρίες εξ αποστάσεως πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του ΑΠΘ στο πλαίσιο του EPICUR

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κάνει γνωστό πως η Συμμαχία για του Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EPICUR προσφέρει τη δυνατότητα σε φοιτήτριες και φοιτητές των πανεπιστημίων-μελών της για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής πρακτικής EPICUR συνδέει τις περιφέρειες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου προσφέροντας στους φοιτητές δυνατότητα πραγματοποίησης διασυνοριακής πρακτικής άσκησης σε μία από τις τοποθεσίες των πανεπιστημίων EPICUR. Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία στο εξωτερικό μέσω πρακτικής άσκησης σε επιχείρηση ή σε οργανισμό της κοινωνίας των πολιτών, να διευρύνουν τον ορίζοντα τους και να βελτιώσουν τις διαπολιτισμικές τους δεξιότητες! Θα εργαστούν σε ένα διεθνές περιβάλλον, ενώ μένετε στο χώρο σας. Γίνετε μέρος του προγράμματος ανταλλαγής πρακτικής EPICUR, το οποίο βρίσκεται στο πιλοτικό πρόγραμμα 2021 πλήρως εικονικό (λόγω της πανδημίας)!


Έτσι, οι φοιτητές του EPICUR έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές δεξιότητες για το μετέπειτα επάγγελμά τους σε περιόδους αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης και ψηφιοποίησης. Η εικονική 2μηνη πρακτική άσκηση (ελάχιστη) μεταξύ Ιουνίου και Οκτωβρίου 2021 επιτρέπει καινοτόμες και χωρίς αποκλεισμούς μορφές κινητικότητας των φοιτητών. Πρόσθετα συστατικά, π.χ. διαπολιτισμικές εκπαιδεύσεις, προσφέρονται σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το flyer του Προγράμματος πρακτικής

Να σημειωθεί ότι, κατά την φετινή πιλοτική εφαρμογή, δεν θα αποδοθούν ECTS για την πρακτική άσκηση. Θα δοθούν όμως βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής, τα απαραίτητα έγγραφα  και τα κριτήρια επιλογής, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://epicur.education/epicur-internship-exchange-programme/

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr