Από αναστολή σε αναστολή η πρακτική άσκηση των φοιτητών - Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

Από αναστολή σε αναστολή η πρακτική άσκηση των φοιτητών - Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

Πρακτική Άσκηση: Δημοσιεύθηκε στις 29/01/2021 στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επέκταση των μέτρων για την πανδημία COVID-19 έως και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021. Τι θα ισχύσει για την πρακτική άσκηση των φοιτητών.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πώς η νέα απόφαση ορίζει ότι η πρακτική άσκηση των φοιτητών με φυσική παρουσία αναστέλλεται μέχρι την 8η Φεβρουαρίου 2021. Την ενημερωτική σελίδα για την πρακτική άσκηση των φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.


Για να δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η νέα απόφαση για την λειτουργία των Εκπαιδευτικών δομών (ΑΕΙ, Κολλέγια, ΑΕΝ, ΙΕΚ, φροντιστήρια κ.ά.) πατήστε εδώ.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ: Τα μέτρα που θα εφαρμοστούν μέχρι (8 Φεβρουαρίου 2021) για ΑΕΙ, Κολλέγια, ΙΕΚ, ΑΕΝ & Φροντιστήρια

Οι ρυθμίσεις του παρόντος ισχύουν και για τα Κολλέγια, καθώς και για τις Δημόσιες Σχολές Εμπορικού Ναυτικού.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

• Τηλε-εκπαίδευση

• Αναστολή κάθε είδους εκπαιδευτικής διαδικασίας με φυσική παρουσία, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης φοιτητών, με εξαίρεση τη δυνατότητα διενέργειας κλινικών ασκήσεων φοιτητών του τελευταίου έτους των προγραμμάτων σπουδών α' κύκλου-Τμημάτων/Σχολών Επιστημών Υγείας των Α.Ε.Ι., κατόπιν απόφασης της Συγκλήτου του οικείου Α.Ε.Ι..

• Αναστολή διενέργειας εξετάσεων με φυσική παρουσία.

• Αναστολή λειτουργίας βιβλιοθηκών, αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναγνωστηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων των Α.Ε.Ι..

• Απαγόρευση ημερίδων, συνεδρίων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων εντός των Α.Ε.Ι..

Διαμαρτυρία φοιτητών για την πρακτική: "Η ομηρία φοιτητών συνεχίζεται"


Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr