Αναστέλλεται ξανά η πρακτική άσκηση των φοιτητών!

Αναστέλλεται ξανά η πρακτική άσκηση των φοιτητών!

Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τους φοιτητές ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 320/7-11-2020 έγγραφο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Β. Διγαλάκη με θέμα «Παροχή διευκρινίσεων για την εφαρμογή της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.71342/6.11.2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β΄ 4899)» και ΑΔΑ ΡΩΣΧ46ΜΤΛαναστέλλεται η πρακτική άσκηση με φυσική παρουσία (δια ζώσης) από 7 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Δηλαδή, διακόπτονται οι πρακτικές ασκήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν ξεκινά καμία νέα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.


Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέκκλιση μπορεί να υπάρξει, εφόσον τα τμήματα με απόφαση των Συνελεύσεών τους αποδέχονται της εξ αποστάσεως πρακτική άσκηση και οι φορείς υποδοχής (ΦΥΠΑ) δίνουν αυτή τη δυνατότητα σε ποσοστό 100% και το βεβαιώνουν εγγράφως.

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε νέες διευκρινιστικές οδηγίες όσον αφορά τα ΑΕΙ και τους φοιτητές, ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές διαδικασίες συμπεριλαμβανομένης και της πρακτικής άσκησης

Περισσότερα για την απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Μείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr