Θέση πρακτικής άσκησης στο Brussels Forum 2020

Θέση πρακτικής άσκησης στο Brussels Forum 2020

Πρακτική Άσκηση 2019: Ο ασκούμενος θα πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο γραφείο των Βρυξελλών της GMF, στο ετήσιο γεγονός της GMF, το οποίο συγκεντρώνει 400 διεθνείς συμμετέχοντες υψηλού επιπέδου από τον κόσμο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και των ιδεών.

Ο ασκούμενος που θα κάνει την πρακτική του στο Φόρουμ των Βρυξελλών 2020 θα συνεργαστεί στενά με τα ανώτερα στελέχη της GMF για την παροχή έρευνας, υλικοτεχνικής και διοικητικής υποστήριξης.


Η αμειβόμενη πρακτική θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να έρθει σε στενή επαφή με άτομα της διεθνής πολιτικής κοινότητας. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το περιβάλλον των Βρυξελλών και να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις σχετικές με την ΕΕ. Ο εκπαιδευόμενος θα εργάζεται με ένα σύστημα βάσης δεδομένων και θα συντονίζει τις καταχωρίσεις των συμμετεχόντων. Συνεπώς, η GMF θα της παράσχει κατάρτιση σε βάση δεδομένων. Αυτή η πρακτική άσκηση είναι μια αμειβόμενη ευκαιρία στο γραφείο της GMF στις Βρυξέλλες.

Βασικοί τομείς ευθύνης:

  • Ενεργώντας ως το εσωτερικό σημείο επαφής για το προσωπικό της GMF και συντονίζοντας όλες τις εξωτερικές επικοινωνίες με τους συμμετέχοντες στο φόρουμ των Βρυξελλών
  • Διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τους ομιλητές και υποστήριξη του προσωπικού της GMF σε όλες τις άλλες επιχειρησιακές προετοιμασίες σχετικά με το Φόρουμ των Βρυξελλών.
  • Διατήρηση και ενημέρωση του συστήματος βάσης δεδομένων καταχώρισης.
  • Σύνταξη προσκλήσεων, περιλήψεων κτλ
  • Υποβοήθηση των διοικητικών και υλικοτεχνικών καθηκόντων που έχουν ανατεθεί 
  • Παροχή βοήθειας στη διαχείριση εκδηλώσεων γραφείων των Βρυξελλών
  • Υποστήριξη σε εργασίες που σχετίζονται με το Νέο Διατλαντικό Δίκτυο (YTN)

Προσόντα και απαιτήσεις:

  • Ευχέρεια στα αγγλικά. Δεύτερες γλωσσικές δεξιότητες στη γαλλική, ολλανδική ή σε μια τρίτη ευρωπαϊκή γλώσσα, αλλά δεν απαιτείται.
  • Εξαιρετικές γραπτές και προφορικές επικοινωνιακές δεξιότητες.
  • Η επάρκεια με το Microsoft Office (Word, Excel και Outlook) είναι απαραίτητη.
  • Ευελιξία σε πολλαπλά καθήκοντα, προσοχή στη λεπτομέρεια, ικανότητα εκτέλεσης υπό αυστηρές προθεσμίες και ανεξάρτητη εργασία.
  • Η εμπειρία στη διαχείριση πολιτικών γεγονότων είναι ένα πλεονέκτημα.
  • Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα διατλαντικής πολιτικής
  • Καλές διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητα εργασίας σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Ημερομηνία έναρξης:

Νοέμβριος 2019

Διάρκεια πρακτικής άσκησης:

8 μήνες

Αποστολή Βιογραφικών:

Στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και το motivation letter στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με το German Marshall Fund των Ηνωμένων Πολιτειών (GMF)

Το German Marshall Fund των Ηνωμένων Πολιτειών (GMF) ενισχύει τη διατλαντική συνεργασία σε περιφερειακές, εθνικές και παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες στο πνεύμα του σχεδίου Μάρσαλ.

Το GMF συμβάλλει στην έρευνα και στην ανάλυση και συνεδριάζει με ηγέτες για διατλαντικά θέματα σχετικά με τη χάραξη πολιτικής. Το GMF προσφέρει στους νέους ηγέτες ευκαιρίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τα δίκτυά τους μέσω της υπερατλαντικής ανταλλαγής, και στηρίζει την κοινωνία των πολιτών στα Βαλκάνια και τις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας με την προώθηση δημοκρατικών πρωτοβουλιών, του κράτους δικαίου και της περιφερειακής συνεργασίας.

Ιδρύθηκε το 1972 ως ένας μη κομματικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με ένα δώρο από τη Γερμανία ως μόνιμο μνημείο ανταπόδοσης για το Σχέδιο βοήθειας Μάρσαλ. Το GMF διατηρεί μια ισχυρή παρουσία και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Εκτός από την έδρα του στην Ουάσιγκτον, DC, το GMF έχει γραφεία στο Βερολίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, το Βελιγράδι, την Άγκυρα, το Βουκουρέστι και τη Βαρσοβία. Το GMF έχει επίσης μικρότερες αντιπροσωπείες στην Μπρατισλάβα, Τορίνο, και της Στοκχόλμης.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr