Πρακτική Άσκηση στην Walt Disney Animation Studios - Αιτήσεις έως (2 Ιουλίου)

Πρακτική Άσκηση στην Walt Disney Animation Studios - Αιτήσεις έως (2/7)

Η Walt Disney Animation Studios προσφέρει πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για πρόσφατους απόφοιτους στα κεντρικά της γραφεία στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνιας. Το πρόγραμμα αφορά πτυχιούχους (ή με ισοδύναμη εμπειρία) καλών τεχνών, animation, γραφικών, μηχανικής, παραγωγής και κινηματογραφικών σπουδών.

Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε την τέχνη του animation ελάτε να γίνετε μέρος του Walt Disney Animation Studios.


Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές (εντός τριών ετών από την ημερομηνία αποφοίτησης) για 3, 6 ή 12 μήνες για τους πρόσφατους πτυχιούχους κολλεγίων τέχνης και κινούμενων σχεδίων, καλών τεχνών και σχεδίου, για αμειβόμενη θέση στο Walt Disney Animation Studios.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλέντων ξεκινάει με μια εκπληκτική εμπειρία Trainee, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κατανοήσουν το βάθος των νέων δεξιοτήτων τους, να βελτιώσουν και να ενισχύσουν τους βασικούς τομείς, να τις εφαρμόσουν στο πραγματικό περιβάλλον μας και να εργαστούν υπό την καθοδήγηση ενός Disney Mentor.

  • Το πρόγραμμα μαθητείας ξεκινάει τον Αύγουστο του 2018.

Οι πρώτοι τρεις μήνες του προγράμματος Apprentice ξεκινούν ως εκπαιδευόμενοι ψυχαγωγίας της Disney.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 1η Ιουλίου 2018, 11:59 PM PST (2η Ιουλίου 2018, 9:59 π.μ. ώρα Ελλάδoς).

Για να υποβάλετε την αίτησή σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Walt Disney Animation Studios εδώ.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Περισσότερες θέσεις πρακτικής άσκησης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr