Πρακτική Άσκηση φοιτητών Πανεπιστημίων, ΤΕΙ & ΙΕΚ στα ΕΛΤΑ

Πρακτική Άσκηση φοιτητών Πανεπιστημίων, ΤΕΙ & ΙΕΚ στα ΕΛΤΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), κατά την 1736/25.01.2018 (θέμα 3ο) συνεδρίασή του, αφού έλαβε υπόψη την 7/23.01.2018 εισήγηση της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, τη σχετική πρόταση του Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και τις απόψεις της Προέδρου και των Μελών του.

Την έγκριση πρακτικής άσκησης έως σαράντα (40) φοιτητών - σπουδαστών Πανεπιστημίων -ΤΕΙ & ΙΕΚ για το έτος 2018, μέγιστης διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τους όρους επιλεξιμότητας του προγράμματος πρακτικής άσκησης των Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ & ΙΕΚ που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση.


Την παροχή εξουσιοδότησης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της παρούσας.

Την έγκριση της δαπάνης για την πρακτική άσκηση των ανωτέρω φοιτητών -σπουδαστών, η οποία, κατ' ανώτατο όριο, να ανέλθει στο ποσό των 120.000 € περίπου και να βαρύνει τον ΚΑΔ 60.01.00 του υπό κατάρτιση προϋπολογισμού εκμετάλλευσης έτους 2018.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού να μεριμνήσει για την ένταξη του ανωτέρου ποσού στον Προϋπολογισμό Εκμετάλλευσης έτους 2018.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευθεί η πρόσκληση από τα ΕΛΤΑ πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr