Νέες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Insurancemarket.gr (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Νέες Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Insurance Market (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Πρακτική Άσκηση (Αγγελίες)Το insurancemarket.gr ανοίγει θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές τμημάτων Πληροφορικής και Marketing & Επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά Θέσης:


Το insurancemarket.gr, το πρώτο πραγματικό Online marketplace ασφαλειών, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών, αναπτύσσεται δυναμικά και αναζητά νέους / νέες οι οποίοι θα προστεθούν στην ομάδα μας!

Η Ομάδα μας δημιουργεί καινοτόμες υπηρεσίες και υποστηρίζει πρωτοποριακά συστήματα που έρχονται να φέρουν επανάσταση στην Online ασφάλιση!

Θέλεις να γίνεις επιτυχημένος/ η στο αντικείμενο εκπαίδευσής σου και να αποκτήσεις εμπειρία, με τη βοήθεια και την υποστήριξη μιας μεγάλης και μοντέρνας εταιρίας όπως είναι το Insurancemarket.gr;

Έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και πάθος; Τότε ΑΥΤΗ είναι η ιδανική ευκαιρία για εσένα!

Σε εμάς, θα βιώσεις μια μοναδική εμπειρία μάθησης, εξέλιξης και εργασίας σε ένα περιβάλλον φιλικό και υποστηρικτικό προς κάθε φοιτητή. 

Είναι μια μοναδική ευκαιρία καριέρας και εκπαίδευσης για κάθε φοιτητή που ενδιαφέρεται να αναδείξει πρακτικά τις γνώσεις και να αναπτύξει την εμπειρία και τις δεξιότητές του, στον κλάδο του.

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης έχουν ως εξής:

(1) Τίτλος θέσης: Marketing Trainee

Αναλυτική Περιγραφή Καθηκόντων:

  • Εκπαίδευση πάνω στην παραγωγή περιεχομένου σε digital περιβάλλον πχ στην εταιρική ιστοσελίδα, εταιρικό blog, online surveys, social media, banners, newsletter καθώς και στην δημιουργία περιεχομένου προς εσωτερική χρήση
  • Εκπαίδευση σε όλο το φάσμα των ενεργειών digital marketing

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Γνώση εννοιών και τεχνικών Marketing,
  • Ικανότητα στον γραπτό λόγο,
  • Καλή χρήση του Microsoft Office,
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας,
  • Δημιουργικότητα, φαντασία, ανεπτυγμένη αισθητική.

Άλλες επιθυμητές γνώσεις:

  • Βασικές γνώσεις Google Analytics
  • Εξοικείωση με τα online και όχι μόνο trends

Αιτήσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Με αναφορά «Πρακτική Άσκηση Φοιτητικά Νέα».

2. Τίτλος θέσης: Web & Graphic Designer Trainee

Αναλυτική Περιγραφή Καθηκόντων:

  • Συνεργασία με το τμήμα marketing για την γραφιστική υλοποίηση των digital ενεργειών

Απαιτούμενα Προσόντα:

  • Σχεδίαση με Illustrator, Photoshop, Adobe Premiere ή Adobe After Effect
  • Δημιουργία εικαστικών & βίντεο για Social Media & eMail Marketing
  • Δημιουργία Banner Animation Gifs για Google AdSense και Google AdWords

Αιτήσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Με αναφορά «Πρακτική Άσκηση Φοιτητικά Νέα».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης μπορούν να έρχονται σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για να τις καλύψουν. Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των ενδιαφερομένων ως προς αναζήτηση για θέσεις πρακτικής άσκησης.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Πρακτικής Άσκησης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr