Ενστάσεις Μετεγγραφών / Τι ισχύει και μέχρι πότε η υποβολή

Ενστάσεις Μετεγγραφών / Τι ισχύει και μέχρι πότε η υποβολή

Μετεγγραφές ΦοιτητώνΤα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών /μετακινήσεων, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, εκδόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, και είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή Μετεγγραφών 2022. Εκκίνηση διαδικασίας υποβολής ενστάσεων/αιτήσεων θεραπείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή Μετεγγραφών 2022 με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer.it.minedu.gov.gr.


Τις βάσεις των μετεγγραφών 2022 μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Υποβολή Ενστάσεων 

Ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας θα υποβάλλονται μέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 και για διάστημα 30 ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 80 του ν. 4692/2020.

Τι ορίζει το άρθρο 80 του ν. 4692/2020:

«Κατά των αποτελεσμάτων των αιτήσεων μετεγγραφής δύναται να υποβληθεί αίτηση θεραπείας εντός τριάντα (30) ημερών ενώπιον τριμελούς Επιτροπής, η οποία συγκροτείται για κάθε ακαδημαϊκό έτος, ειδικά για αυτόν τον σκοπό με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η υποβολή αίτησης θεραπείας επιτρέπεται αποκλειστικά για περιπτώσεις προφανούς σφάλματος, το οποίο δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του αιτούντος κατά την υποβολή της αίτησης μετεγγραφής».

Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών – Δες ΕΔΩ αν πήρες μετεγγραφή!

  • Την ενημερωτική σελίδα των Μετεγγραφών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr