Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των μετεγγραφών

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των μετεγγραφών

Μετεγγραφές Αποτελέσματα 2019-2020: Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών με τα μοριοδοτούμενα κριτήρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας, αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη 14/11 ή εκτός απροόπτου την Παρασκευή 15/11.

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα προηγηθεί σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας. Οι μετεγγραφές αδελφών φοιτητών θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή ημερομηνία.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή (transfer.it.minedu.gov.gr) μετεγγραφών με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους, για να δουν αν η αίτηση τους έχει γίνει δεκτή. 

Δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί στους φοιτητές που έκαναν αίτηση για μετεγγραφή αλλά θα «κοπούν». Σύμφωνα με την Εγκύκλιο για τις Μετεγγραφές 2019-2020, θα δοθεί και φέτος το δικαίωμα υποβολής ένστασης στους φοιτητές που δεν θα περάσουν στην πρώτη φάση των μετεγγραφών.

Πιο αναλυτικά εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ένσταση - αίτηση θεραπείας.

Για να λάβετε ΠΡΩΤΟΙ ενημέρωση με την ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων για τις Μετεγγραφές 2019-2020, πατήστε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Μετεγγραφές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr