Διαμαρτυρία φοιτητών στο Υπουργείο Άμυνας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Διαμαρτυρία φοιτητών στο Υπουργείο Άμυνας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Φοιτητές της φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διαμαρτυρόμενοι για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Η φοιτητική παράταξη για την διαμαρτυρία

«Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας που η γειτονική χώρα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου κρατά αιχμάλωτους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Η διαρκής τουρκική προκλητικότητα αλλά και η αναιτιολόγητη αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης δεν μπορούσε να αφήσει τους Δρασίτες άπραγους.


Με κατεύθυνση το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, οι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ απαίτησαν από τους κυβερνώντες να αφήσουν την πολιτική του καλού και υπάκοου παιδιού και να υπερασπιστούν επιτέλους τον λαό και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Σουλτάνου Ερντογάν, πως για να "μεγαλώσει" η Τουρκία δεν θα σκεφτεί να πάρει ζωές, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως όποιος πιστεύει στη λεγόμενη "ελληνοτουρκική φιλία" είτε εθελοτυφλεί είτε κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Ας φτάσει στα αυτιά του εν λόγω Σουλτάνου αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης πως όσο υπάρχουν Έλληνες πατριώτες, η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr