Κύπριοι Φοιτητές: Από τις 6/2 μέχρι τις 31/3 οι αιτήσεις για φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο

Κύπριοι Φοιτητές: Από τις 6/2 μέχρι τις 31/3 οι αιτήσεις για φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας στους Κύπριους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018.

Η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΦΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού καλεί τις οικογένειες φοιτητών, οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες του περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμου του 2015, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους για κρατική φοιτητική μέριμνα για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018, το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018.


Τονίζεται ότι η προθεσμία της 31ης Μαρτίου 2018, για υποβολή αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας

Τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο) θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Κεντρικά Επαρχιακά Ταχυδρομεία, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, www.moec.gov.cy, από αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, 2018.

Παράκληση της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας είναι όπως οι αιτήσεις υποβάλλονται με όλα τα προβλεπόμενα στοιχεία και δικαιολογητικά που απαιτούνται, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η όσο το δυνατό γρηγορότερη εξέταση των αιτήσεων.

Την ενημερωτική σελίδα «Κύπριοι φοιτητές στην Ελλάδα» μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr