Δουλειές για Φοιτητές, ειδικότητες απασχόλησης, ΕΛΠΕ, θέσεις εργασίας Δουλειές για Φοιτητές | 9 ειδικότητες απασχόλησης για το 2016 στα ΕΛΠΕ

Δουλειές για Φοιτητές | 9 ειδικότητες απασχόλησης για το 2016 στα ΕΛΠΕ

Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ) δινει προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές Θέσεις Εργασίας για Φοιτητές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ


Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, προσφέροντας θέσεις θερινής απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές.
Οι θέσεις απασχόλησης φοιτητών/σπουδαστών,   καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών του Ομίλου, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού και καλύπτονται μέσω της σχετικής Διαδικασίας Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών – Σπουδαστών ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ).

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές/ σπουδαστές να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Οι ειδικότητες και οι θέσεις απασχόλησης ορίζονται ετησίως σύμφωνα με τις ανάγκες των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου ΕΛΠΕ.
 
Οι ειδικότητες απασχόλησης για το 2016 είναι: 

Ειδικότητες Α.Ε.Ι.
Γεωλόγων (κατεύθυνσης πετρελαίου)
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
Μεταλλειολόγων Μηχανικών
Μηχανολόγων Μηχανικών
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
Οικονομικών Επιστημών
Πληροφορικής
Χημικών
Χημικών Μηχανικών

Οι αιτήσεις συμμετοχής διαφορετικών ειδικοτήτων πέρα των ανωτέρω, δε θα λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.

Απασχόληση Φοιτητών ΑΕΙ

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. αφορά υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το τρίτο έτος σε σχολές πενταετούς φοίτησης, ή υποψήφιους οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο έτος σε σχολές τετραετούς φοίτησης,  καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.  Η περίοδος απασχόλησης περιλαμβάνει το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 1η Απριλίου έως 10 Μαΐου.

Αιτήσεις Συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά (*) την ηλεκτρονική Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι. - Α.Τ.Ε.Ι. Για υποβολή αίτησης, πατήστε εδώ: Αίτηση Φοιτητή - Σπουδαστή Α.Ε.Ι.

Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει να διαβαστεί με προσοχή η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και οι ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

(*) Έγκυρες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται με συμπλήρωση και αποστολή, σύμφωνα με τα ανωτέρω, της συγκεκριμένης αίτησης και μόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου - Τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου, τηλ.: 210-7725204.

Περισσότερες θέσεις εργασίας για φοιτητές στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr