Πως θα τροποποιήσετε την "Αίτηση-Δήλωση" των Πανελλαδικών 2020

Πως θα τροποποιήσετε την "Αίτηση-Δήλωση" των Πανελλαδικών 2020

Πανελλαδικές 2020: Μετά από πολλά ερωτήματα υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 στα «Φοιτητικά Νέα» ως προς το αν γίνεται κάποιος υποψήφιος να τροποποιήσει την Αίτηση - Δήλωση που έχει ήδη αποστείλει, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το παρόν άρθρο.

Η Αίτηση –  Δήλωση για συμμετοχή στις  πανελλαδικές  εξετάσεις  αποστέλλεται με  mail από τους υποψηφίους και καταχωρίζεται ηλεκτρονικά στα Λύκεια.


Το έντυπο της Αίτησης – Δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ. Ο/Η υποψήφιος/α κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης – Δήλωσης στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει. Τέλος το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με email) --για να δείτε τη λίστα με όλα τα emails των λυκείων πατήστε εδώ-- στο Λύκειο για ηλεκτρονική καταχώριση, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (30 Μαρτίου ως 9 Απριλίου 2020) στο Λύκειο που φοιτά, αν πρόκειται για μαθητή. Αν πρόκειται για απόφοιτο, τότε η Α-Δ αποστέλλεται στο Λύκειο από το οποίο αποφοίτησε ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του Λύκειο. Σε όποιο Λύκειο αποσταλεί και καταχωριστεί η Α-Δ  του αποφοίτου, σε αυτό το Λύκειο ή στο αντίστοιχο εξεταστικό κέντρο θα εξεταστεί ο απόφοιτος.

Διαδικασία τροποποίησης Αίτησης-Δήλωσης Υποψηφίου

"Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος θελήσει εντός του διαστήματος υποβολής της Α-Δ, να τροποποιήσει την Α-Δ που υπέβαλε, τότε θα πρέπει να στείλει νέα Α-Δ με την ένδειξη «ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ζητώντας την τροποποίηση της προηγούμενης. Μετά την ηλεκτρονική καταχώριση στο Λύκειο, στο πληροφοριακό σύστημα myschool  εκτυπώνονται δύο αντίγραφα."

Για ότι νεότερο για τις Πανελλαδικές 2020, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ροής ειδήσεων της κατηγορίας "Πανελλήνιες" του «Φοιτητικά Νέα», μείνετε συντονισμένοι!

Την ενημερωτική σελίδα όλα τα νέα που αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2020.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr