Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στην Ισπανία

Νέο πρόγραμμα Erasmus+ στην Ισπανία

Περιεχόμενο: Στην ανταλλαγή νέων οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και τον αντίκτυπο του στην κοινωνία.

Θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με το θέμα, να προβληματιστούν και να ενημερωθούν για την κατάσταση των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Παράλληλα, θα συζητήσουν για τον τρόπο διάδοσης και ευαισθητοποίησης των νέων της κάθε χώρας και πως μέσα από καμπάνιες μπορούν να εμπλέξουν περισσότερα άτομα και να διαδώσουν την αλληλεγγύη, την κατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.


Νέο πρόγραμμα Erasmus+!

Τύπος: ανταλλαγή νέων (youth exchange)

Πού; Μαδρίτη, Ισπανία

Ποιοί; 3 άτομα (18-30 ετών) + 1 αρχηγός ομάδας χωρίς όριο ηλικίας 

Πότε; Οκτώβριος 2017

Τίτλος: “Welcome to Europe!”

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 26/7/2017

Για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα θα πρέπει να δηλώσεις άμεσα συμμετοχή ΕΔΩ και να παρακολουθήσεις το σεμινάριο που διοργανώνεται από την HYP την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Οι συμμετέχοντες ύστερα από μια σύντομη εισαγωγή στην θεματική, τις μεθόδους και τους στόχους θα κληθούν να δημιουργήσουν και να οργανώσουν τις δικές τους δράσεις ευαισθητοποίησης ώστε να εμπλέξουν και να ενημερώσουν τους νέους σχετικά με την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Μη το χάσεις!

Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr