Εμπειρίες, Erasmus,Λυριστής, Τσαμπίκος, Μεταπτυχιακός,  Προπτυχιακός,Υπότροφος Εμπειρίες Erasmus: Λυριστής Τσαμπίκος, Μεταπτυχιακός - Προπτυχιακός Υπότροφος

Εμπειρίες Erasmus: Λυριστής Τσαμπίκος, Μεταπτυχιακός - Προπτυχιακός Υπότροφος

Ονομάζομαι Λυριστής Τσαμπίκος και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (έτος 2009-2013). Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στάθηκε αρωγός από τα πρώτα κιόλας ακαδημαϊκά βήματα μου, καθώς είχα την ιδιαίτερη τιμή να αποκτήσω τέσσερις υποτροφίες- βραβεία επίδοσης στα αντίστοιχα ακαδημαϊκά έτη σπουδών.

Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων για την συνεχή υποστήριξη του ΙΚΥ στην ακαδημαϊκή μου πορεία και την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεχίσω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Μέσω του καινοτόμου Προγράμματος Υποτροφιών «2+2» του ΙΚΥ με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος συμμετέχω στο ΠΜΣ της Εφαρμοσμένης Λογιστικής και Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και παράλληλα εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών τόσο για την οικονομική όσο και για την ηθική στήριξη που τόσα χρόνια μου παρέχει, δίνοντας μου την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης του.

Εμπειρίες Erasmus: Λυριστής Τσαμπίκος

Εμπειρίες Erasmus - Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr