Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για σπουδές ή πρακτική άσκηση Erasmus+ (2020-2021)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Ξεκινούν οι αιτήσεις για σπουδές ή πρακτική άσκηση Erasmus+ 2020-2021 

Η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ενημερώνει τους φοιτητές του Ιδρύματος ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας με σκοπό την Κινητικότητα για (i) Σπουδές ή (ii) Πρακτική Άσκηση, ακαδ. έτους 2020/21, μέσω του προγράμματος Erasmus+, πρόκειται να ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 22/06/2020 και ώρα 10.00 πμ. και να λήξει τη Δευτέρα 06/07/2020 και ώρα 17.00.

Σας προτρέπουμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας (ενότητα Ανακοινώσεις) και την σελίδα μας στο Facebook (Erasmus+ University of Ioannina), καθώς στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθεί η Προκήρυξη και οι Γενικοί Όροι και Κανόνες - Παράρτημα της Προκήρυξης.


Όλη η διαδικασία υποβολής του φακέλου υποψηφιότητας θα είναι αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονική (μέσω της ειδικής πλατφόρμας και όχι μέσω e-mail).

Η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων θα εξυπηρετεί το κοινό ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και τηλεφωνικά (Τ. 26510-07107, 07264).

Τέλος, υπάρχει ισχυρή σύσταση εκ μέρους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν μέσω του προγράμματος Erasmus+ στο εξωτερικό, κατά το ακαδ. έτος 2020/21, να προγραμματίσουν την κινητικότητά τους για το εαρινό εξάμηνο (μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Ιουλίου 2021, ή και αργότερα έως τον Μάιο 2022) και όχι για το χειμερινό.

Φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να μετακινηθούν για πρακτική άσκηση και έχουν ήδη λάβει Letter of Acceptance για το χειμερινό εξάμηνο 2020-21, μπορούν να υποβάλουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους (όπως τον έχουν ήδη προετοιμάσει) και να αποφασίσουν εντός των μηνών Ιουλίου-Αυγούστου 2021, εάν θα μετακυλήσουν την περίοδο κινητικότητας για μετά το χειμερινό εξάμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων (piro.uoi.gr)

Θέλεις να μείνεις ενημερωμένος/η για όλα τα νέα και συμβουλές που αφορούν το Erasmus+ (ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Erasmus+.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr