Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων μοιράζεται την εμπειρία συμμετοχής της στο πρόγραμμα Erasmus+

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων μοιράζεται την εμπειρία συμμετοχής της στο πρόγραμμα Erasmus+

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ναυτιλίας, η οποία διαρκεί από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου, η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων μοιράζεται την εμπειρία συμμετοχής της στο πρόγραμμα Erasmus+.

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), έχοντας αξιολογηθεί αρμοδίως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συμπεριλαμβάνεται στην Ευρωπαϊκή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συμμετέχει σε δράσεις δικτύωσης με άλλα ιδρύματα της Ευρώπης τα οποία έχουν τον ίδιο ή παρόμοιο προσανατολισμό. Το πρόγραμμα Erasmus+ υπήρξε το εφαλτήριο για τη συνεργασία με τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων της Ιταλίας και τη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο της Πίζας, ένα εκ των παλαιοτέρων Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων της Ευρώπης. Το Μνημόνιο αφορά στην ανταλλαγή διδασκόντων μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στην επιμόρφωση του προσωπικού τους και στην εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της Διεθνούς Κινητικότητας Erasmus+ υπογράφτηκε διϊδρυματική συμφωνία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας (Jordan University of Technology – JUST) για την ανταλλαγή διδασκόντων και την εκπόνηση ερευνητικών προγραμμάτων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr